Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Trei ani de închisoare cu executare pentru un om din Iași care a găsit un portofel pe stradă

Trei ani de închisoare cu executare pentru un om din Iași care a găsit un portofel pe stradă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un bărbat din Iași a fost condamnat la închisoare după ce a cheltuit mai mulți bani scoși de pe cardurile aflate într-un portofel găsit pe jos.

Judecătorii ieşeni au dispus o condamnare dură pentru un bărbat din Iaşi care a cheltuit peste 1.000 de euro într-o noapte după ce a găsit un portofel pe jos, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Marin Beceru (51 de ani) a fost judecat pentru însuşirea bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni informatice ilegale pentru o faptă ce ar fi fost comisă în 2015. Atunci, ieşeanul a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri de pe care a extras 4.800 de lei. A reuşit să extragă banii deoarece, în portofel, victima ţinea şi codurile PIN. În doar câteva ore, ieşeanul a extras suma de bani şi a mai încercat şi a doua zi, însă nu a mai reuşit deoarece victima sunase la bancă şi cardurile au fost blocate. La audieri, inculpatul a venit cu o variantă surprinzătoare.

„Beceru Marin a declarat faptul că, în cursul lunii septembrie 2015, aflându-se pe o stradă din zona complexului studenţesc Tudor Vladimirescu din municipiul Iaşi, a găsit un portofel de culoare deschisă în care se aflau nişte carduri şi întrucât era băut nu îşi mai aminteşte exact ce a făcut cu acele carduri, fiind posibil să fi retras bani de pe ele de la diferite bancomate din municipiul Iaşi însă a doua zi nu mai avea niciun ban“, se arată în rechizitoriu. Tribunalul Iaşi l-a obligat pe Beceru să achite paguba către proprietara cardurilor însă sentinţa nu e definitivă.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani