Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie! Un băiat de numai 10 ani a murit după ce şi-a prins gâtul în geamul de la portieră

Tragedie! Un băiat de numai 10 ani a murit după ce şi-a prins gâtul în geamul de la portieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un băiat de numai 10 ani, din Codăeşti, Vaslui, şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic. Se juca în maşina pe care mama sa i-o luase cadou surorii mai mari şi, printr-o manevră numai de el ştiută, şi-a prins gâtul în geamul de la portiera, scrie vremeanoua.ro

Cel mai probabil, geamul s-a ridicat automat şi l-a surprins pe băiat care nu şi-a mai putut trage capul înapoi. A rămas fără aer, că într-o spânzurătoare oribilă. A fost găsit de un vecin care se ducea după animale. Era vânat şi cu limba scoasă, iar picioarele îi atârnau din maşină afară. Degeaba i-au făcut respiraţie gură la gură, băiatul nu a mai fi putut salvat. A fost descoperit din păcate foarte târziu.

Robert Ştefan slujea la altar, alături de preotul Vlad, duminică de duminică la biserica din Codăeşti. Copilul de altar, cum mai era cunoscut Rober Ştefan, era apreciat de toată comunitatea.

Familia este distrusă. Mama sa, Ana, a încercat în disperare să-l salveze. A fost găsită de medicul de pe ambulanţă făcându-i respiraţie gură la gură şi masaj cardiac. Era disperată şi nu voia să se oprească. Credea că-l salvează pe băiat. Maşina în care Robert Ştefan şi-a găsit sfârşitul era cadoul ei de absolvire pentru fata să, care se pregătea să termine şcoală de asistente medicale de la Iaşi.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani