Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie în Poliția de Frontieră. S-a împușcat în cap, cu arma din dotare

Tragedie în Poliția de Frontieră. S-a împușcat în cap, cu arma din dotare

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un agent din cadrul Poliției de Frontieră Giurgiu s-a sinucis duminică, 28 februrie, chiar în fața blocului în care locuiește. Polițistul s-a împușcat cu arma din dotare.

Agentul a ajuns la locul de muncă, a intrat în posesia pistolului și, ulterior, le-a spus colegilor că trebuie să meargă până acasă, întrucât acesta era diabetic și avea nevoie de insulină, potrivit realitatea.net. În momentul în care colegii săi au observat că acesta nu se mai întoarce la muncă, au început să-l sune. Când au văzut că nu răspunde la telefon, s-au dus la agent acasă, acolo unde l-au văzut împușcat în cap, în fața blocului său.

Poliţistul s-a împuşcat în cap în autoturismul său, parcat în faţa blocului în care locuia, scrie giurgiuonline.ro. Nu se cunosc, deocamdată, detalii oficiale nici despre identitatea victimei, nici despre vârsta sa.

La faţa locului au ajuns rapid poliţişti, criminalişti, procurori, echipaje de la Ambulanţă şi SMURD, care, însă, nu au mai avut ce face pentru victimă, care se pare că a decedat pe loc.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens, prima ipoteză fiind sinuciderea.

Până în acest moment nu se cunosc cauzele care l-ar fi putut determina pe polițistul de frontieră să-și ia viața.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani