Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Tragedie în familia unui fotbalist. Fiul acestuia a fost găsit mort în scara blocului!

Tragedie în familia unui fotbalist. Fiul acestuia a fost găsit mort în scara blocului!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Tragedie în familia unui fotbalist care a jucat ani de zile în Liga I. Fiul său, un adolescent în vârstă de 16 ani, a fost găsit mort în scara blocului. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către tatăl său.

Sebastian Pancovici (16 ani), elev la un liceu din Ploieşti, a fost găsit, marţi dimineaţă, mort în scara blocului. Adolescentul a ales să-şi pună ştreangul de gât. Din primele informaţii rezultă că băiatul a lăsat chiar şi un bilet de adio în care îşi cere scuze pentru gestul său.

Cadavrul adolescentului a fost descoperit chiar de către tatăl său, Florin Pancovici, cunoscut fotbalist care a jucat ani la rând în Liga I, la Gaz Metan Mediaş şi la FC Petrolul Ploieşti. Chiar dacă acum are 40 de ani, Florin Pancovici este încă jucător activ, dar în competiţia judeţeană de fotbal (AFC Brebu).

Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care Sebastian a decis să-şi pună capăt zilelor. În cauză Poliţia Prahova a declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs această tragedie. Sursa: adevarul.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani