Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șocant! Un copil de 9 ani şi-a înjunghiat mortal bunica

Șocant! Un copil de 9 ani şi-a înjunghiat mortal bunica

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Caz şocant în Bucureşti. Un copil de 9 ani este suspectat că şi-ar fi ucis bunica, cu un cuţit, anunţă Realitatea TV.

Cazul şocant a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112 chiar de către copilul de 9 ani, care a transmis că bunica sa este grav rănită, potrivit unui comunicat oficial al Poliţiei. Deocamdată nu este clar dacă apelul a fost făcut de băiatul agresor sau de fratele său mai mic, în vârstă de 7 ani, potrivit Realitatea TV.

Când au ajuns salvatorii, femeia era deja în stop cardio-respirator şi, în ciuda măsurilor de prim-ajutor, n-a mai putut fi salvată.

Anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, minorul de 9 ani ar fi tăiat-o la gât pe bunica sa cu un cuţit de bucătărie. Vecinii au declarat, pentru Realitatea TV, că băiatul era tot timplu agresiv, lovea persoanele mai în vârstă care treceau pe stradă şi nu-şi asculta nici părinţii.

Cazul şocant s-a petrecut în sectoul I al Capitalei, ior cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

Copilul nu va răspunde penal, pentru că, potrivit legii, e apărat de prezumţia că nu are discernământ, dar cazul a fost sesizat la Direcţia pentru protecţia copilului sector 1.

Update: Motivul incredibil pentru care băiatul de 9 ani şi-ar fi ucis bunica

Tragedia a fost anunţată prin 112 chiar de băiat, care va fi preluat de specialiştii în protecţia copilului, arată anchetatorii. Copilul de 9 ani şi-a înjunghiat de patru ori bunica în gât, pentru că nu l-a lăsat la calculator.

Cazul i-a luat prin surprindere pe specialişti, care afirmă că vârstele autorilor sunt din ce în ce mai scăzute, în raport cu gravitatea faptelor.

Potrivit vecinilor, familia în care a avut loc crima este una de intelectuali, mama fiind chiar medic oncolog, iar tatăl cântăreț de operă. Copilul mai are un frate mai mic, iar părinții sunt despărțiți. Există, de asemenea, informații neconfirmate încă de anchetatori, că băiatul urma o terapie pentru ADHD și că avusese în mai multe rânduri izbucniri violente.

Potrivit unor surse din ancheta, bătrâna avea pe corp mai multe urme, semn că băiețelul a lovit-o de mai multe ori cu cuțitul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani