Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Șeful de campanie al PNL, a suferit un preinfarct

Șeful de campanie al PNL, a suferit un preinfarct

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a confirmat penru Aradon că a suferit un preinfarct. Primarulul Aradului și șeful de campanie al PNL Gheoghe Falcă a fost văzut tot mai rar în ultima perioadă, iar motivul a fost unul întemeiat. Potrivit Aradon, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Falcă a ajuns la spital, după ce i-a curs sânge din nas și s-a simțit foarte rău, iar medicii au constatat că suferise un preinfarct.

Informația a fost confirmată de către Gheorghe Falcă, el precizând că de atunci primește tratament ambulatoriu. Edilul a adăugat că starea sa este acum una bună, dar medicii i-au recomandat să urmeze un regim care prevede și expunerea cât mai puțin la stres.

Pe lângă stresul campaniei electorale, Falcă a avut probleme și acasă. În luna iunie, la scurt timp după alegerile locale, Ela Falcă a introdus acțiunea de divorț la Judecătoria Arad. Dosarul având ca obiect divorțul și tutela fiicei celor doi, Ana Maria, în vârstă de 9 ani, urma să fie judecat, dar soții Falcă nu s-au mai prezentat la proces, astfel că procesul s-a stins de la sine. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a comentat situația mariajului.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani