Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Schimbări la Prima Casă. Cum poţi să dai la schimb casa veche şi să îţi iei una nouă

Schimbări la Prima Casă. Cum poţi să dai la schimb casa veche şi să îţi iei una nouă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dezvoltatorii imobiliari profită de schimbările făcute la Prima Casă şi vin cu oferte speciale pentru cei care vor să cumpere a doua locuinţă tot prin programul guvernamental.

Promit să se ocupe de vânzarea vechilor apartamente ca să le poată oferi altele noi, construite de ei. După achitarea creditului, banii rămaşi devin avans pentru noua casă.

„Pot da locuinţa veche, la schimb pe una nouă şi plătesc diferenţa fie cash, fie prin credit ipotecar sau prin programul Prima Casă”, spune Cristina Bercea, specialist imobiliare, potrivit digi24.ro.

Dacă alege ultima variantă, clientul nu plăteşte comisioane în plus, însă nici nu trebuie să ţină de preţ cu dinţii, spun dezvoltatorii. Locuinţa veche este evaluată de dezvoltator, iar preţul stabilit nu sare de media pieţei.

Din 2009, aproape 150.000 de români au luat credit Prima Casă, cu o valoare medie a împrumutului de 38.000 de euro. Sumă suficientă pentru o locuinţă într-o zonă de la marginea Bucureştiului, scrie sursa citată. Sursa: Realitatea.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani