Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandalul Godină. Decizia de ultimă oră luată de şeful IPJ Braşov, Ioan Aron

Scandalul Godină. Decizia de ultimă oră luată de şeful IPJ Braşov, Ioan Aron

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Şeful Inspectoratului de Poliţie Braşov, chestorul Ioan Aron, şi-a înaintat raportul de pensionare după ce a revenit din concediul de odihnă în care plecase imediat după ce poliţistul Marian Godină a publicat mai multe postări la adresa lui.

„La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliţie Aron Ioan - şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliţiei Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului", a anunţat, vineri, IPJ Braşov, conform Mediafax.

Sindicatul Naţional a Agenţilor de Poliţie (SNAP) i-a cerut, joi, în mod public şefului IPJ Braşov, chestorul Ioan Aron, să îşi dea demisia în urma cazului Marian Godină. De asemenea, sindicaliştii au mai anunţat că vor organiza un miting de protest, luni, de la ora 13.00, în faţa sediului IPJ Braşov pentru a cere demiterea lui Aron şi altor şefi din cadrul poliţiei braşovene.

Aron a devenit şeful IPJ Braşov în 26 februarie 2013 care până atunci ocupa funcţia de director general al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani