Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
S-a lansat GlobalManager.ro, portalul dedicat informațiilor de actualitate pentru managerii din România

S-a lansat GlobalManager.ro, portalul dedicat informațiilor de actualitate pentru managerii din România

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Pe 16 noiembrie a fost lansat portalul național GlobalManager.ro. Portalul GlobalManager.ro colectează și publică informații de interes pentru managerii companiilor și instituțiilor publice și private: știri, articole, din domeniul financiar, legislativ, politic, din industrie, comerț și IT&C, materiale de actualitate din domeniul managementului și marketingului. De asemenea, portalul cuprinde trimiteri la cele mai importante articole de business din presă și calendarul celor mai importante evenimente la nivel național.

Propunându-și să devină cel mai modern și rapid mijloc de transmitere a informațiilor despre companiile și oameni de afaceri care contează în România, GlobalManager.ro oferă tuturor organizațiilor și companiilor oportunitatea de a-și putea face cunoscută activitatea unui mare număr de vizitatori specializați.

Fluxul informativ al portalului GlobalManager.ro conține sinteza știrilor publicate pe site. Acest newsletter este trimis zilnic, prin e-mail, la manageri din domneiul public și privat, instituții publice, oameni politici și jurnalisti. Oricine poate citi materialele prezentate în flux accesând direct linkurile catre portalul GlobalManager. Abonarea este gratuită și se poate realiza prin accesarea butonului „Newsletter" de pe portal sau prin trimiterea unui email cu subiectul „Ma abonez" la adresa de email [email protected]

Portalul GlobalManager.ro este un produs al Oameni și Companii - Liderul Comunicării Directe, care mai editează portalurile Administratie.ro, Machiavelli.ro, MedicalManager.ro, EduManager.ro și EuroUrbanism.ro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani