Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Românii nu mai au nevoie de acordul vecinilor pentru a înființa o firmă

Românii nu mai au nevoie de acordul vecinilor pentru a înființa o firmă

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Camera Deputaților a aprobat un proiect de lege, inițiat de USR, prin care se elimină acordul vecinilor pentru sediul de firmă, fără activitate comercială.

„Astăzi am obținut o victorie imensă pentru antreprenorii din România. Am eliminat din birocrația pentru înființarea de firme. Primul proiect de lege pe care l-am scris, împreună cu Cristina Prună, tocmai a fost votat și a devenit lege. A trecut de Camera Deputaților și se duce direct spre promulgare”, a informat deputatul USR, Claudiu Năsui.

„Am eliminat acordul vecinilor pentru a avea sediu social într-un apartament în care nu se desfășoară activitate comercială. Acest lucru îi ajută și pe cei cu profesii liberale, care au doar nevoie de o adresă de corespondență oficială ca să poată munci (la alb)”, a spus deputatul.

„Proiectul face debirocratizare pură”, a precizat parlamentarul Năsui care a apreciat că „toate aceste măsuri sunt o normalitate în alte țări civilizate din Uniunea Europeană. În Anglia, de exemplu, poți deschide o firmă în două ore. De ce trebuie noi să fim mereu cei în care firmele funcționează cel mai greu? Nu e niciun motiv”, a spus Năsui.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani