Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Prognoza meteo luni, marți și miercuri

Prognoza meteo luni, marți și miercuri

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Luni, vremea va fi mai caldã decât în mod obișnuit în prima decadã a lunii februarie, îndeosebi în vestul și în nord-vestul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -10 grade în estul Transilvaniei și 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în sud și temporar noros în rest. Noaptea, pe arii restrânse, în regiunile vestice și nord-vestice, va ploua slab, iar în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, la altitudini de peste 1500 m, vor fi și ninsori sau lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, dar și în partea de vest și de rãsãrit a teritoriului. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat, va fi ceațã.

Marti, vremea va fi mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, cu cele mai ridicate valori în vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8 grade în Dealurile de Vest. În regiunile vestice și nord-vestice, cerul va fi temporar noros și local vor cãdea precipitații slabe, sub formã de ploaie, iar pe crestele montane și sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în vest, în est și la munte.

Miercuri, valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a țãrii. Înnorãrile se vor accentua și va ploua, la început în regiunile vestice, apoi și în cele sudice și centrale. În zona de munte, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. În restul teritoriului, ploile se vor semnala pe arii restrânse, în a doua parte a intervalului. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a țãrii, iar în sudul Banatului și pe crestele montane va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 7 grade. În zonele joase de relief, dimineața, pe arii restrânse va fi ceațã. Sursa: N24Plus.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani