Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Previziune șocantă despre iarna care urmează în România! Va fi prăpăd, iată ce ne așteaptă!

Previziune șocantă despre iarna care urmează în România! Va fi prăpăd, iată ce ne așteaptă!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prevestit printre altele si tragedia de la Colectiv, a avut o noua viziune.

Astfel, se pare ca la sfarsitul acestui an Romania va fi printre tarile lovite de o iarna extrem de grea. Maria Ghiorghiu sfatuieste pe toata lumea sa se pregateasca serios, sa economiseasca bani si sa isi faca provizii de haine groase si alimente.

Iata ce spune clarvazatoarea:
„In aceasta noapte, in timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Sud, Sud - Est un CER de ziua, iar jos pe Pamant, vad o Iarna cumplita cu nameti de doi metri inaltime pe strazi.

Dragii mei, noi romanii avem un Proverb: „Omul gospodar isi face vara sanie si iarna car.

Asadar fratilor, sa ne pregatim serios pentru IARNA care va veni! Sa ne facem provizii de lemne, bani pusi deoparte pentru plata facturii de gaze cat si pentru electricitate, provizii in camara, si s-avem haine groase.

Sa ne pregatim inca de pe acum pentru Iarna care va face ravagii atat in Romania cat si-n alte Tari. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ajute sa trecem cu pace si cu liniste sufleteasca si peste aceasta IARNA cumplita de care vom avea parte", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei. Sursa: kanald.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani