Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițistul „X Factor”, anchetat după ce a bătut o prostituată

Polițistul „X Factor”, anchetat după ce a bătut o prostituată

Categorie : National

Unul dintre oamenii care poartă uniformă, dar nu fac cinste Poliției, a fost implicat, sâmbătă, într-un scandal într-un restaurant situat pe strada Dezrobirii, din Sectorul 6 al Capitalei.

Oficiali din Poliția Capitalei au confirmat, pentru „Evenimentul zilei”, că este vorba despre inspectorul principal Dan Adobeschi și, în urma scandalului, polițiștii de la Secția 21 Poliție au întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe. În fapt, din motive ce urmează a fi stabilite în urma anchetei, polițistul de la Biroul Investigații Criminale al Secției 8, s-a luat la harță cu un client. Adobeschi a fost șeful Biroului de Ordine Publică de la Secția 16 și a fost mutat disciplinar în urma declanșării unei anchete penale pe numele său. Foștii săi colegi susțin că au depus nenumărate plângeri care îl acuzau de fapte reprobabile, anchetate de către Parchet.

Printre sesizările depuse de foștii săi subordonați de la Secța 16 Poliție ne-au transmis câteva. Spre exemplu, în vara anului 2013, a provocat si participat la un mega-scandal pe strada Mircea Vulcănescu. Polițiștii ne-au povestit că a refuzat să plătească contravaloarea prostituatelor și a fost luat la bătaie de proxeneti.

A fost bătut de interlopi și i-a fost vandalizată mașina. În acea perioada avea permisul suspendat. La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Secția 3 care a consemnat totul. A doua zi și-a trimis nevasta la Secția 22 să declare că a găsit mașina distrusă în fața blocului.... Sursa: evz.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani