Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Polițistul atacat cu sabia ar fi fost chemat la serviciu din timpul său liber

Polițistul atacat cu sabia ar fi fost chemat la serviciu din timpul său liber

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Politistul ranit in timpul perchezitiilor de la Radauti a fost chemat la serviciu din timpul sau liber pentru a participa la actiune, sustine liderul Sindicatului Politistilor din Romania "Diamantul", filiala Suceava, Bogdan Banica.

„Din datele pe care le detin, acesta a fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la aceasta perchezitie, atata timp cat politistii din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale nu beneficiaza de sporul de 40 la suta pentru permanenta de la domiciliu. Este unul dintre cei mai buni luptatori, fiind propus pentru a i se acorda salariu de excelenta", a scris pe Facebook Bogdan Banica, liderul sindicatului Politistilor din Romania Diamantul, filiala Suceava.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva au desfasurat, marti dimineata, o actiune pentru destructurarea unei grupari infractionale, fiind efectuate opt perchezitii domiciliare.

La una dintre locuintele perchezitionate, in Radauti, una dintre persoanele vizate a atacat si ranit, cu o sabie, unul dintre angajatii Serviciului pentru actiuni Speciale Suceava, ranindu-l foarte grav la cap si brat.

Politistul a fost operat la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, dar starea lui se mentine critica, leziunile suferite la cap fiind foarte grave, potrivit medicilor.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani