Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Încă un copil s-a sinucis după ce a jucat „Balena Albastră”

Încă un copil s-a sinucis după ce a jucat „Balena Albastră”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Copilul de 11 ani, din localitatea dâmbovițeană Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la școală că joacă ''Balena Albastră'', susțin polițiștii care au efectuat cercetări în acest caz. Poliția a ridicat telefoanele și calculatorul copilului pentru a efectua o expertiză.

„Din verificări s-a stabilit că elevul care s-a sinucis le spunea colegilor că juca un anumit joc. Nu avem certitudinea că jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele două telefoane și calculatorul pe care copilul le folosea și urmează să se efectueze expertizele necesare. Părinții au declarat că nu știau că băiatul juca jocul respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmbovița, Alexandra Niculaie.

Copilul de 11 ani a fost găsit luni, de către sora lui, spânzurat în podul casei.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta obișnuia să acceseze internetul și povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani