Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ilie Năstase, două dosare penale în câteva ore

Ilie Năstase, două dosare penale în câteva ore

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Ilie Năstase, celebrul fost tenismen ajuns la vârsta de 72 de ani, a fost încătuşat de poliţişti, vineri dimineaţă, după ce a fost prins băut la volan. La câteva ore după incident, Ilie Năstase a fost oprit din nou de Poliția Rutieră, în timp ce conducea un scuter fără să mai aibă permis.

Ilie Năstase a fost încătuşat de poliţişti, vineri dimineaţă, după ce a fost prins băut la volan şi ar fi refuzat să meargă pentru recoltarea de probe biologice.

UPDATE. La câteva ore după incident, Ilie Năstase a fost oprit din nou de Poliția Rutieră, în timp ce conducea un scuter. Năstase riscă un al doilea dosar penal, având permisul reţinut de poliţişti.

Fostul tenismen are un nou dosar penal pentru conducere fără permis! Plecat de la Spitalul Floreasca, de unde și-a luat certificatul medico-legal, fostul tenismen a fost din nou oprit de polițiști. Și pentru că avea permisul reţinut, polițiștii l-au ridicat din nou și l-au dus la secție.

Înconjurat de jurnaliști și însoțit de un polițist de la Rutieră, Năstase a spus, înainte de a se urca în mașina poliției: „M-a oprit și a zis că am trecut pe roșu când era verde... Nu am trecut pe culoarea roșu. Dacă mergi înainte, e roșu, dacă faci drepta, era verde și eu făceam dreapta. Mergem la pușcărie...la Jilava".

Primul incident cu poliția a avut loc în jurul orei 5 dimineața, pe Şoseaua Nordului, în zona ambasada Chinei. Polițiștii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase, transmite Realitatea TV.

Întrucât Ilie Năstase se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice.

Ilie Năstase ar fi refuzat să-i fie recoltate probe biologice, potrivit Poliţiei Rutiere, și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

În jurul orei 7,30 Ilie Năstase a fost eliberat, după ce i s-a făcut dosar penal.

Ilie Năstase a trecut printr-un episod asemănător şi în 2011 când, de asemenea, s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani