Horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie. Planetele aduc evenimente marcante pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie. Planetele aduc evenimente marcante pentru toate zodiile

Horoscop Berbec
Pe data de 13 decembrie au loc două evenimente astrologice importante: Luna Nouă din zodia Săgetător și intrarea lui Mercur, planeta comunicării, în mișcare retrogradă. Așadar, Luna Nouă anunță noi etape în sectorul studiilor, călătoriilor, schimburilor de experiență profesională, direcției în viață și principiilor/credințelor. Posibil nativii Berbec să își dorească să facă o schimbare din punct de vedere profesional, dar nu înainte de retrogradarea lui Mercur prin casa carierei și perfecționării profesionale. Până pe 2 ianuarie 2024 urmează o perioadă de reevaluare a planurilor și proiectelor. Din punct de vedere sentimental, pentru că Soarele, guvernatorul casei iubirii, formează un aspect tensionat cu Neptun, din casa frământărilor interioare, s-ar putea ca nativii să aibă unele dezamăgiri sau să realizeze că o anumită relație nu este ceea ce își doresc și să fie pe cale să încheie sau să conștientizeze care au fost lecțiile pe care le-au avut de învățat.

Horoscop Taur
Pe 13 decembrie se formează Luna Nouă din zodia Săgetător, care activează și anunță noi începuturi în sectorul intereselor financiare, a banilor proveniți din alte surse decât salariu, ai banilor deținuți la comun cu partenerul, dar și privind sectorul intimității. Prin urmare, Taurii pot obține beneficii financiare prin intermediul altor persoane. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești, din casa prietenilor și grupurilor pe care le frecventează, Taurii ar putea să aibă dezamăgiri de la cineva din anturaj, să nu recupereze o sumă de bani sau cineva să le promită că îi ajută cu suport financiar pentru un proiect și acest lucru să nu se întâmple. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii Tauri își vor reevalua credințele, principiile, convingerile, direcția profesională, relația cu prieteni sau rude din străinătate.

Horoscop Gemeni
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale și anunță noi începuturi. Posibil Gemenii să aibă o realizare, să fie ajutați de către partener, să primească susținere. În ce privesc relațiile profesionale, aici situația este mai dificilă pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești și s-ar putea ca planurile Gemenilor să fie cumva încurcate de o situație din sectorul carierei. Se recomandă prudență în luarea unor decizii, mai ales dacă nativii primesc oferte noi. În aceeași zi, Mercur, guvernatorul Gemenilor, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024, își vor reevalua situația financiară, dar și relația intimă cu partenerul de cuplu. Nativii care încearcă să obțină un beneficiu financiar dintr-o activitate profesională este posibil să aibă o dezamăgire, iar aspectul tensionat, care se formează între Luna Nouă și Neptun din Pești, ar putea să le încurce planurile. Recomandarea este să analizeze tot ce vine spre ei.

Horoscop Rac
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa muncii, activităților profesionale și sănătății. Racii sunt invitați să se dezvolte, să crească din punct de vedere profesional, să se implice în proiecte noi, pentru că astfel își vor îmbunătăți situația financiară. Vin oferte de muncă sau o promovare. Atenție însă la aspectul tensionat care se formează între Luna Nouă și Neptun din zodia Pești, din casa principiilor și credințelor, dar și direcției în viață! Recomandarea este să nu se ia decizii majore, ci să aibă răbdare să vadă cum se așează lucrurile. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua relațiile, asocierile și parteneriatele profesionale. Posibil să se spună lucrurilor pe nume, iar nativii vor fi determinați să clarifice anumite situații. Posibil să-și dea seama de unele lucruri și fără discuții, însă recomandarea astrelor este să nu ia decizii importante până când nu revine Mercur la mișcarea directă.

Horoscop Leu
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în sectorul iubirii, aventurilor romantice, creativității, distracției și vacanțelor, copiilor și valorificării unor talente. Leii sunt invitați să se dezvolte din punct de vedere sentimental, să facă declarații, să-și exprime sentimentele, să crească un proiect personal, să-și folosească creativitatea. Pentru că Luna Nouă se află într-un aspect tensionat cu Neptun din casa transformărilor profunde, lucrurile ar putea să se încurce puțin în planul amoros, iar Leii să nu fie deciși asupra unor acțiuni pe care voiau să le întreprindă. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua activitatea profesională, sarcinile, condițiile și programul de lucru. Poate avea loc o reorganizare. De asemenea, nativii le pot comunica colegilor niște nemulțumiri. Se pot relua niște proiecte mai vechi sau să vină spre ei propuneri de la foști angajatori.

Horoscop Fecioara
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului și relațiilor cu părinții. Anunță evenimente importante în aceste domenii și invită la setarea unor obiective privind viața de familie. Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa relațiilor, și recomandarea este ca nativii să fie atenți la decizii pe care doresc să le ia în cuplu, pentru că poate să intervină și o criză și intențiile lor să fie bune, dar să fie supuși unor confuzii și să ia decizia greșită. În aceeași zi, Mercur, guvernatorul nativilor, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua sectorul sentimental, relațiile cu copiii, planurile privind un proiect de creație sau o vacanță. Se pot comunica nemulțumiri și se clarifică situații în cuplu sau în raport cu persoanele dragi.

Horoscop Balanță
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa comunicării, gândirii, învățării, interacționării cu ceilalți, privind deplasările și relațiile cu rudele. Au loc etape noi, se setează obiective, iar gândurile pot deveni realitate. Însă Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa muncii și este posibil ca planurile Balanțelor să fie puțin încurcate de unele evenimente de la locul de muncă, deciziile să întârzie, pentru că nu sunt siguri pe ce-și doresc. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua relațiile de familie și vor încerca să rezolve un context patrimonial, să pună niște acte în ordine. De asemenea, se pot clarifica anumite neînțelegeri, se reiau discuții legate de casă sau patrimoniu.

Horoscop Scorpion
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa banilor, a valorilor și stimei de sine și anunță o creștere, noi etape în planul financiar. Scorpionii sunt invitați să-și dea mai multă valoare și să-și suplimenteze veniturile. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești, din casa iubirii, aventurilor romantice, distracției, dar și speculațiilor financiare, se cere o mai mare atenție, pentru că nativii se pot înșela sau să fie confuzi într-un context romantic sau financiar. Recomandarea astrelor este să evite artificiile financiare, pentru a nu avea pierderi, iar decizii legate de bani să le ia după câteva zile. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua modalitatea de comunicare, acumulare de informație, gândirea și interacționarea cu ceilalți. Se pot relua niște discuții în sfera relațională sau profesională, se clarifică situații, iar Scorpionii vor gândi o strategie. Sunt, totuși, de evitat decizii până în ianuarie pentru că nativii se pot răzgândi asupra unor hotărâri.

Horoscop Săgetător
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa personalității și nativii sunt invitați să-și concentreze atenția pe planurile lor. Săgetătorii sunt invitați să-și seteze obiective pentru următorul an, să crească, să se dezvolte, să evolueze. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa vieții de familie, posibil Săgetătorii să simtă confuzie sau nesiguranță în legătură cu o decizie pe care este nevoie să o ia legată de familie, spațiul de locuit sau administrarea unui imobil. Cei care își doresc o mutare sau achiziționarea unui imobil sunt sfătuiți să mai aștepte câteva zile pentru a fi siguri că iau decizia potrivită. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua situația financiară. Se reiau negocieri sau discuții privind contracte noi. De asemenea, Săgetătorii vor încerca să găsească un echilibru între cheltuieli și încasări.

Horoscop Capricorn
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în sectorul frământărilor interioare, subconștientului, trecutului și spiritualității. Capricornii sunt invitați să își redirecționeze energia spre interior, să se reechilibreze și să reflecteze la viața lor. Eliminarea tuturor factorilor de stres ar putea să îi ajute să progreseze. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa comunicării este posibil ca nativii să fie foarte sensibili și indeciși în luarea hotărârilor. Recomandarea astrelor este să fie atenți la informațiile care vin spre ei. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua planurile personale de viață, pentru că Mercur începe să retrogradeze prin casa personalității. Urmează trei săptămâni de analiză și autoevaluare.

Horoscop Vărsător
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în casa prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Se deschid noi etape, poate avea loc o creștere, o mărire a cercului de cunoscuți, de pregătire a unor proiecte noi, campanii umanitare, asocieri noi. Chiar dacă Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din zodia Pești și avertizarea este ca nativii să aibă grijă la cum administrează finanțele, Vărsătorii vor avea intuiție într-un context financiar, numai că trebuie să aștepte câteva zile să se limpezească lucrurile. De asemenea, recomandarea este Vărsătorii să-și dea mai multă valoare și să-și ridice stima de sine. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua proiectele profesionale și relațiile de prietenie, anturajul și viața socială. Nativii pot relua discuții privind proiecte mai vechi, se pot revedea cu prieteni sau persoane pe care nu le-au mai văzut de mult, să găsească metode noi de dezvoltare și creștere profesională.

Horoscop Pești
Luna Nouă din zodia Săgetător, din 13 decembrie, se formează în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, privind relația cu șefii, cu persoanele cu putere de decizie, străinătatea, dar și imaginea și statutul profesional. Apar oportunități noi, o promovare, preluarea unui job nou, a unei colaborări, nativii se pot dezvolta din punct de vedere profesional, să fie în atenția tuturor, a șefilor, au posibilitatea să se afirme. Pentru că Luna Nouă formează un aspect tensionat cu Neptun din casa personalității, nativii sunt sfătuiți să aibă grijă și să-și seteze obiective realizabile, pentru că altfel vor simți dezamăgire. În aceeași zi, Mercur, planeta comunicării, intră în mișcare retrogradă și până pe 2 ianuarie 2024 nativii își vor reevalua planurile și proiectele pe termen lung, relațiile de prietenie și viața socială. Se reiau discuții, Peștii se întâlnesc cu persoane pe care nu le-au mai văzut. În planul sentimental, apar surprize și oameni din trecut.

Stirea anterioara

Scapă de febră natural, cu frecţii şi ceaiuri

Stirea Urmatoare

Avertizări de COD GALBEN de caniculă și vijelii pentru județul Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.