Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscopul lunii mai. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie cum va fi influenţată fiecare zodie de luna neagră

Horoscopul lunii mai. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie cum va fi influenţată fiecare zodie de luna neagră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie cum va fi influenţată fiecare zodie de luna neagră în această lună.

BERBEC
Daca luam zodia berbecului si o analizam este bine de stiut ca, incepand cu 21-22 mai, vestile sunt foarte bune pentru ca tot ce tine de mersul financiar isi reia mersul direct, adica se deschid sansele de a semna contracte, de a castiga bani.

TAUR
Tranzitul lui Mercur peste Soare va fi in zodia taurului. Discutam de o zodie care va trebui sa ia niste decizii concrete legate de un contract social, profesional, de schimbarea locului de munca acolo nu este foarte multumit de incheierea unor aliante, parteneriate comerciale.

GEMENII
Gemenii vor lua tot felul de decizii in spatele usilor inchise. Se vor trezi intr-o ipostază interesanta, pentru ca vor discuta fie in familie, fie cu sefii tot felul de parteneriate interesante si vor ajunge la concluzia ca trebuie sa faca o miscare: fie ca este o miscare strategica, fie ca isi doresc un job suplimentar.

RAC
In primul rand, racii se vor revalua. Vor afla vesti despre o ruda sau un priten care are fie un necaz, fie este intr-o perioada mai delicata. Fiti cu ochii pe cei mici pentru ca in astfel de momente pot aparea tot felul de incidente.

LEU
Leii nu au voie intr-o astfel de perioadă sa se puna de-a curmezisul lucrurilor, ci dimpotriva sa mearga asa cum este destinul pentru ca oricum e o perioada complicata.

FECIOARA
Fecioarele au cel mai bun aspect in conteslatia lor, pe 9 mai. 9 este un numar norocos. De acum nu vor mai exista niciun fel de bariere. Foarte multe fecioare brusc vor deveni pozitive si se vor incarca cu acest curaj nevazut.

BALANŢĂ
Cea mai importantă zi din luna este 22 cand luna neagra va parasi constelatia lor. Starea de spirit va fi net imbuntatita. Partea foarte buna e ca nu vor mai fi ispitite in amor, suparate, necajite, iar din punct de vedere financiar sa fie atente la bunurile de valoare, sa nu fie inselate, tradate, pentru ca sunt aeriene.

SCORPION
Scorprionii vor trebui sa aiba vigilenta maxima. Aceasta va trebui sa fie deviza lor in aceasta luna. Pe 22 luna neagra va intra in scorpion. Sa va punctati pe agenda si data de 27 cand marte va reintra in scorpion. Insemana ca vor fi mai irascibili decat de obicei, vor incerca sa rezolve lucrurile care nu i-au multumit in ultima perioadat.

SĂGETĂTOR
Sagetatorii trebuie sa foe foarte atenti la dusmanii vazuti si nevazuti pentru ca luna neagra intra in a 12 casa. Cand discutam de dusmanii vazuti lucrurile pot parea mai clare. Cand vorbim de cei nevazuti as puncta sanatatea pentru ca aici niciodata nu stii cand pot sa scape lucrurile de sub control. E bine sa acorde o atentie speciala sanatatii, oricat de ocupati si stresati ar fi. Au de rez foarte multe chestiuni sociale si profesionale si trebuie sa fie tot timpul in garda.

CAPRICORN
Capricornii pot intelege foarte multe lucruri si sa actioneze ca atare. Capricornul are acum o capacitate de analiza, de selectivitate, de a transa lucrurile cum numai la scorpion mai vedem. E o perioadă de care capricornii ar trebui sa profite din plin pentru a avea rezultat la toate chestiunile care le apasa pe umeri.

VĂRSĂTOR
Varsatorii sunt foarte eficienti chiar daca pot merge infranati datorita lui Mercur retrograd. Sunt eficienti pentru a ajuta pe cineva din familie. Poate la anumiti nativi sa influenteze cariera. De aceea e bine sa creati un echilibru in viata de familie si sa nu va neglijati cariera.

PEŞTI
In plan relational pestii revin la sentimente mai bune, nu pentru ca ar fi fost neaparat tulburi pana acum, dar parca plana o umbra de indoliala in relatiile de suflet. In palnul asocierilor, va permite accesul la noi aliante profesionale si sociale. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani