Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Horoscop săptămânal, 12 - 18 noiembrie. Vărsătorii se bucură de optimism, energie şi mister

Horoscop săptămânal, 12 - 18 noiembrie. Vărsătorii se bucură de optimism, energie şi mister

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Berbec
Îţi plac obstacolele, pentru că te motivează să te autodepăseşti. În această săptămână, vei avea şansa de a învăţa lucruri noi prin seria de situaţii cu care te vei confrunta. Spre sfârşitul săptămânii, te concentrezi pe distracţie.

Taur
Te simţi de parcă ai fi personaj într-un roman de dragoste. Priveşti spre partea ascunsă a lucrurilor, eşti nostalgic şi plin de romantism. Spre sfârşitul săptămânii, revii cu picioarele pe pământ, căci eşti obligat de problemele financiare care apar.

Gemeni
Ai mai multă putere decât realizezi şi eşti mult mai departe decât crezi. În această săptămână, înveţi să nu te mai subestimezi, pentru că încep să apară primele rezultate după multă muncă. Energia pozitivă este prezentă pe tot parcursul săptămânii.

Rac
În această săptămână înveţi cât de important este să ai încredere în propriile idei, pentru a putea să le susţii aşa cum trebuie. Mijlocul săptămânii te prinde iritat şi aglomerat, dar nu vrei să vorbeşti cu nimeni despre asta.

Leu
Este momentul să te concentrezi şi asupra propriilor nevoi. În ultima vreme, te-ai concentrat mult pe mulţumirea celor din jur, iar extenuarea a început să te prindă din urmă. Săptămâna aceasta vrei să te bucuri de relaxare.

Fecioară
Este sănătos să te gândeşti la toate aspectele înainte să pleci într-o călătorie, însă, în această săptămână, tinzi să pui răul înainte. Încearcă să discuţi cu cineva despre ceea ce simţi, pentru a te putea elibera de toată energia negativă.

Balanţă
Săptămâna aceasta este ideală pentru întâlniri în scop profesional. Poţi să comunici eficient şi te poţi adapta cu uşurinţă oricărei situaţii. Spre sfârşitul săptămânii, nu prea ai timp şi de altceva în afară de muncă.

Scorpion
Vor exista o mulţime de oameni în jurul tău care vor încerca să lege legături interpersonale cu tine, însă, în această săptămână, nu eşti dispus să te deschizi în faţa nimănui. Începând cu ziua de miercuri, eşti din ce în ce mai dispus să socializezi.

Săgetător
Îngrijorările nu lipsesc în această săptămână. Te gândeşti mult la fiecare aspect din viaţa ta şi analizezi cu foarte multă atenţie fiecare detaliu. Încearcă să renunţi la oamenii toxici din viaţa ta, pentru a putea să ai o perspectivă mai optimistă.

Capricorn
Cel mai bun mod în care îţi poţi petrece săptămâna este în aer liber. Ai muncit mult în ultima vreme şi ar fi ideal să-ţi acorzi câteva ore de linişte, pentru a putea să scapi de tensiune. Sfârşitul te prinde cu bateriile reîncărcate.

Vărsător
Primeşti un telefon de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult timp, astfel săptămâna începe cu un aer pozitiv, cu energie, dar şi cu un aer misterios. Săptămâna evoluează frumos, iar sfârşitul ei este caracterizat de romantism.

Peşti
Treci de la o stare la alta. Oscilezi între fericire şi tristeţe şi nu reuşeşti să găseşti niciun motiv pentru care se întâmplă acest lucru. În realitate, săptămâna viitoare va fi caracterizată de oboseală, iar starea de spirit va avea mult de suferit. Sursa: jurnalul.antena3.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani