Horoscop aprilie 2017: Zodiile care vor avea mare noroc luna aceasta

Horoscop aprilie 2017: Zodiile care vor avea mare noroc luna aceasta

Încă o lună dificilă. Să tragem adânc aer în piept, fiindcă aprilie 2017 s-ar putea să ne dea de furcă cel puțin la fel de mult ca martie, dacă nu chiar mai mult. Rămâne valabilă în continuare alerta de conflicte, revolte, violențe, accidente, cataclisme naturale, turbulențe politice și financiar-economice ș.a.md, despre care am tot vorbit în ultimele luni.

Venus este în continuare retrogradă până pe 15 aprilie 2017 și se află în cea mai mare parte a lunii (3-28 aprilie) în Pești. Peștii sunt semnul ei de exaltare, deci poziționarea ar trebui să fie bună, iar reluarea mersului direct, după șase săptămâni de retrogradare, ar trebui să ne bucure.

Numai că, în mersul ei dus-întors, Venus formează două careuri exacte cu Saturn (unul pe 8 și altul pe 21 aprilie), ceea ce nu este deloc îmbucurător. De fapt, Venus și Saturn se află într-un careu strâns pe tot parcursul lunii aprilie 2017. Așadar relațiile, indiferent de natura și nivelul lor (personal, public, internațional), sunt predispuse la tensiuni, frustrări și blocaje aproape toată luna aprilie.

Și asta nu e tot. Mercur se află și el în ciclul retrogradării, fiind efectiv retrograd între 10 aprilie și 3 mai. În plus, în primele două decade din aprilie Mercur se află în același semn cu Marte, iar în ultima decadă se află în conjuncție cu Uranus. Iar Marte și Uranus sunt cele mai agitate planete din sistemul solar, care au un talent grozav de a genera situații de criză.

Așadar, în aprilie 2017 e rost de probleme de comunicare, erori de judecată, decizii pripite, socoteli greșite, lipsă de concentrare, coordonare defectuoasă a mișcărilor și lipsă de îndemânare, risc mărit de accidente la drum sau de incidente rezultate din proasta mânuire a obiectelor, a instrumentelor ori a aparaturii, neplăceri legate de acte și documente, neînțelegeri și certuri.

Într-un context astral atât de agitat, pe ce ne putem baza în aprilie 2017? Pe un trigon Marte-Pluto și pe un trigon Soare-Saturn, adică pe determinare și perseverență. Destul de puțin, mai ales că atât Saturn cât și Pluto încep să retrogradeze în aprilie.

Berbec
Jupiter se află în continuare, până în toamnă, în casa relaţiilor Berbecului, insuflându-ţi o mare capacitate de dăruire, dar şi nevoi şi aşteptări afective pe măsură.
În aprilie 2017 Soarele, stăpânul casei erotismului Berbecului, se află chiar în Berbec, ceea ce indică vigoare sexuală şi avânt romantic.
Conjuncţia pe care Soarele o face cu Uranus te îndeamnă către noi experimente şi poate să îți aducă surprize, în timp ce opoziţia Soare-Jupiter îți sporeşte foamea relaţională, dându-i proporţii pantagruelice.
Există, așadar, multă dorinţă şi multă putinţă. Din păcate, cu şansa nu stai prea bine, iar poziţia dificilă a lui Venus te lasă cu unele frustrări sau neîmpliniri. Doar temporar, însă.

Taur
Cu Marte situat în Taur, în aprilie 2017 ai temperament, nu glumă!
Pasionalul Marte este planeta dorinţei, a imboldului sexual şi a cuceririi, iar pentru Tauri este chiar stăpânul casei cuplului, aşa că probabil că nu vei avea nicio ezitare să faci primul pas sau să întreprinzi ceva curajos pentru a ajunge acolo unde doreşti în dragoste.
Nu se ştie, însă, dacă toate iniţiativele tale vor fi foarte inspirate. Mercur, stăpânul casei amorului şi a erotismului Taurului, este retrograd începând din 10 aprilie 2017, iar Venus, planeta iubirii, este şi ea retrogradă până pe 15 aprilie. Treburile s-ar putea complica la un moment dat, iar o bună comunicare este esenţială.
Nu este exclus să revină în atenţie o fostă iubire.

Gemeni
Chiar dacă stăpânul casei cuplului Gemenilor trebuie să facă față atacurilor câtorva planete, este tare pe poziții și în aprilie 2017. Aspectul bun pe care Jupiter îl formează cu Saturn, aflat el însuși în casa cuplului Gemenilor, dă trăinicie relațiilor și nu le lasă să se destabilizeze. Sau, cel puțin, nu prea tare...
Totuși, unele mici frecușuri ar mai putea să apară în viața sentimentală a Gemenilor, având în vedere că tranzitul Soarelui reactualizează opoziția Jupiter-Uranus și careul Jupiter-Pluto. Mai o revoltă ici, mai o frustrare colo, dar lucrurile se aranjează în final.
Venus, planeta dragostei, are și ea capriciile ei și insistă să facă o legătură între viața sentimentală a Gemenilor și carieră, poziție, statut sau, poate, reputație.

Rac
În general, în 2017 apreciezi în mod deosebit stabilitatea și responsabilitatea în relații. Contează foarte mult pentru tine ca omul drag să fie serios și muncitor, să te ajute în treburile curente și să pună umărul la clădirea unui cămin sigur și confortabil. Acestea sunt etaloanele la care te raportezi, în funcție de ele îți măsori fericirea.
În aprilie 2017, în plus, pentru Raci mai contează mult și comuniunea mentală, dorința de a avea aceleași preocupări culturale sau spirituale, de a împărtăși nu doar îndatoririle, ci și nevoia de lărgire a orizontului.
Privind configurațiile astrale ale lunii aprilie dintr-o altă perspectivă, se poate să te preocupe o relație la distanță sau să faci o călătorie romantică.

Leu
HoroscPe termen mediu (câteva luni), chiar dacă lucrurile o mai iau razna, relațiile sunt stabile și, până la urmă, sub control.
Saturn, stăpânul casei cuplului Leului, se află într-un sector avantajos și este bine ancorat de Jupiter, Marele Benefic. Totuși, luna aprilie 2017 e cam cu dus și întors.
Venus, planeta iubirii, nu se află într-o postură fericită și, în plus, formează un aspect tensionat cu Saturn, stăpânul casei relațiilor Leului, pe aproape tot parcursul lunii aprilie. Ceva nu este pe placul tău, nu decurge cum vrei, te îngrijorează sau te frustrează.
Concomitent, Soarele, stăpânul Leului, formează un aspect armonios cu Saturn în primele două decade din aprilie 2017, deci n-ar trebui să-ți faci prea multe griji.
În viața relațională a Leilor, soluțiile vin prin comunicare, iar drumurile sau distanțele au un rol semnificativ.

Fecioară
Cu Venus retrogradă în casa relațiilor Fecioarei, primele două săptămâni din aprilie 2017 pot fi intense, dar complicate.
Efectele retrogradării lui Venus pot include blocaje, întârzieri sau răscolirea unor probleme mai vechi, dar pot aduce deopotrivă reluarea unor legături, împăcări, o intensificare a vieții sentimentale sau alte evenimente relevante pentru viața de cuplu a Fecioarelor. Venus revine în mers direct pe 15 aprilie.
Decada a doua din aprilie 2017 este cumva între două ape și poate genera cele mai neașteptate situații.
Pe aproape tot parcursul lunii aprilie, Fecioarele sunt supuse unor teste, din cauza careului pe care-l face Venus cu Saturn, iar unele dintre aceste teste pot avea ca subiect locuința, familia sau proprietățile. Banii și afacerile sunt, de asemeni, pe rol.

Balanţă
Aprilie 2017 nu debutează sub cele mai favorabile auspicii. Există un interes expres al Balanțelor pentru viața relațională, fiindcă Soarele se află în casa cuplului Balanței, dar Marte, stăpânul acestei case, este într-o poziție de slăbiciune, iar Venus, planeta dragostei, este retrogradă într-o casă care vorbește despre obligații, muncă sau boală.
O posibilă interpretare ar fi o situație de criză în viața de cuplu a Balanțelor. Alta ar fi o încercare prin care trece partenerul/partenera. În fine, o a treia interpretare posibilă ar indica preocupări financiare și responsabilități comune.
Lucrurile iau însă o întorsătură pozitivă în ultima decadă din aprilie 2017, când Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, ajunge într-o poziție avantajoasă.
Situația este mult mai bună spre finele lunii, când Venus intră în casa cuplului Balanței, de data asta în mers direct.

Scorpion
Marte rămâne în casa cuplului Scorpionului până la 20 aprilie 2017, zugrăvind primele două decade ale lunii în culori vii, ba uneori de-a dreptul stridente.
Fiind o planetă plină de energie, dar impulsivă, Marte te îndeamnă să preiei inițiativa sau să lupți cu ardoare pentru a cuceri, dar îți inoculează tendința de a forța nota, de a lansa provocări sau de a te manifesta agresiv.
Venus, stăpâna casei cuplului Scorpionului, se află în casa iubirii și a plăcerilor carnale, dar este retrogradă până pe 15 aprilie, putând genera situații complexe sau neașteptate.
Climatul relațional intră într-o oarecare normalitate în partea a doua a lunii, mai ales în ultima decadă, dar nu aduce satisfacțiile sufletești depline la care năzuiești.

Săgetător
Aprilie 2017 nu este o lună comodă pentru Săgetători.
Aflat în casa iubirii Săgetătorului, Soarele tinde să promită o lună pasională, plină de senzualitate și aventură.
În același timp, Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, retrogradează între casa responsabilităților și casa dragostei Săgetătorului, punând anumite condiții sau vrând să-ți impună anumite răspunderi.
La rândul ei, Venus, planeta dragostei, se află în sectorul casei, al familiei și al rădăcinilor Săgetătorului și este și ea retrogradă în prima parte a lunii.
Așadar, deși potențial amoros există în aprilie 2017, ceva nu se leagă, ceva te constrânge sau îți ține lesa prea strânsă pentru a putea să zburzi în voie. Dar, cine știe, poate că a venit timpul să îți asumi anumite obligații sau să te ancorezi cumva.

Capricorn
Prezența lui Marte în casa erotismului Capricornului te pune pe jar în aprilie 2017: debordezi de elan romantic, iar sexualitatea este la apogeu. Ești gata să renunţi la toate inhibițiile și să te arunci năvalnic în brațele amorului.
Ai însă o mică problemă: Mercur retrogradează în aceeași casă, așa că s-ar putea ca lucrurile să evolueze neașteptat, iar ițele să se mai încurce pe ici, pe colo.
Venus, planeta dragostei, se află în casa a treia: vorbe dulci, declarații, răvașe, plimbări în doi sau drumuri mânate de-amor. Dar în prima parte a lunii aprilie 2017 Venus este și ea retrogradă, așa că și acolo plutește un soi de ceață.
Perioada ar putea aduce însă o reîntâlnire sentimentală sau o reevaluare a necesităților afective și a situației tale relaționale.

Vărsător
Comunicarea își pune amprenta asupra relațiilor Vărsătorilor în aprilie 2017, cu rezultate bune dacă este deschisă, sinceră și măsurată - acesta este mesajul trimis de Soare, stăpânul casei relațiilor Vărsătorului.
Dacă ai pe rol un amor mai recent sau mai înflăcărat, ia-o ușurel: Mercur, stăpânul casei iubirii Vărsătorului, este retrograd. S-ar putea ca lucrurile să nu meargă mereu ca la carte, caz în care ar fi bine să cugeți mai adânc asupra situației, eventual să faci un pas în spate pentru a avea o mai bună perspectivă.
Pot apărea unele complicații și în zona casei ori a familiei. Pe de altă parte, nu este exclus ca în acest domeniu să pui în aplicare un proiect mai vechi.
În fine, în aprilie 2017 există o strânsă conexiune între relații și bani.

Peşti
În aprilie 2017 te afli pe punctul de a lua niște decizii relaționale.
Venus, planeta dragostei și a uniunii, își încheie retrogradarea și își reia mersul direct în Pești pe data de 15 aprilie, iar Mercur, stăpânul casei cuplului Peștilor, este retrograd între 10 aprilie și 3 mai. Prin urmare, relațiile Peștilor sunt supuse unei duble verificări, unei examinări atente din mai multe perspective. A venit timpul să pui cap la cap o serie de constatări, să tragi concluzii și să cauți soluții.
Mercur se află până pe 20 aprilie 2017 în casa comunicării Peștilor, deci trebuie discutate problemele vechi sau rediscutate cele recente.
Veniturile, valorile și afacerile au o mare implicare în toată povestea, fiindcă atât ciclul retrogradării lui Venus cât și ciclul retrogradării lui Mercur intersectează și casa banilor Peștilor. Sursa: eastrolog.ro

Stirea anterioara

Cauze care pot duce la apariția anemiei

Stirea Urmatoare

Tragic! Bărbat din Dorohoi găsit decedat în propriul apartament

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.