Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gigi Becali se oferă să întreţină 1.000 de imigranţi: „Le pun la dispoziţie masă şi casă”

Gigi Becali se oferă să întreţină 1.000 de imigranţi: „Le pun la dispoziţie masă şi casă”

Gigi Becali vrea să ia în grijă 1.000 de refugiaţi. Becali spune că a discutat deja cu un ministru despre acest subiect şi că are pregătite deja locurile de cazare, informează România TV.

Cunoscut drept un mare filantrop, Gigi Becali a găsit soluţia pentru 1.000 de refugiaţi, chiar cu o zi înainte ca ministrul de Interne şi vicepremierul Gabriel Oprea să meragă la consiliul JAI şi să discute punctul de vedere al României, în ceea ce priveşte această situaţie a migranţilor.

Gigi Becali spune că are capacitatea de a caza în Berceni 1.000 de refugiaţi, de a le oferi şi hrană. Latifundiarul are însă o condiţie clară în acest sens: autorităţile române să se ocupe de paza acestor oameni.

„Ceea ce pot eu să fac, dacă Guvernul se înhamă... să ajut ţara mea, am posibilitatea să întreţin 1.000 de imigranţi. După ce se hotărăşte, am şi vorbit cu un ministru din Guvern, dar nu-i spun numele. Am spus: după ce vă hotărâţi câte persoane luaţi, eu pot să găzduiesc 1.000 cu masă şi cu casă. În Berceni. Atât pot eu, bineînţeles că trebuie luat legătura cu autorităţile care să-i supravegheze, că nu îi păzesc eu. Adică m-am gândit că e mai bine să fie toţi la un loc", a declarat, pentru România TV Gigi Becali.

Atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul Victor Ponta au spus clar că România nu poate accepta cotele impuse de Comisia Europeană. Nu avem capacitatea de a găzdui peste 6.000 de refugiaţi. Cifra pe care o vehiculează acum autorităţile române este de 1.785 de oameni. Sursa: romaniatv.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani