Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Gestul impresionant făcut de o tânără rănită în Colectiv pentru soțul ei originar din Dorohoi, aflat pe patul de moarte!

Gestul impresionant făcut de o tânără rănită în Colectiv pentru soțul ei originar din Dorohoi, aflat pe patul de moarte!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

In spitale, printre dureri infioratoare, perfuzii si strigate de disperare, iubirea este mai puternica decat orice. A demonstrat-o o tanara, Livia Maior, grav ranita in incendiul de la Colectiv, care a facut un gest impresionant pentru sotul ei Ionuț Maior, originar din Dorohoi.

Printre cei aflati in acea seara in club se numara si doi tineri proaspat casatoriti, Ionut si Livia Maior. El este un tanar care a copilărit în Dorohoi până la vremea adolescenței (a absolvit clasa a VIII – la Școala nr. 5 Dorohoi), când împreună cu părinții s-au mutat în Onești. Din nefericire, incendiul l-a prins pe Ionuț langa scena, asa ca nu a putut sa iasa din club.

Are arsuri pe o suprafata de 85% din corp, dar cele interioare sunt mult mai grave. Medicii ii dau sanse extrem de mici de viata. Sotia lui, Livia, a scapat mai usor. Ea se afla internata in acelasi spital cu Ionut, insa ranile ei sunt mult mai usoare. Este constienta, vorbeste si suporta durerile groaznice cu o vointa greu de descris in cuvinte.

Iubirea este mai puternica decat moartea!

Ieri, Livia a dat o lectie de viata tulburatoare cadrelor medicale. Desi se simte rau, tanara a cerut insistent sa isi vada sotul. Pentru a o linisti, medicii au fost de accord sa o duca intr-un scaun cu rotile in salonul lui Ionut. Ceea ce a urmat este greu de descries in cuvinte:

„Plangea, insa lacrimile sunt sarate si o ustura infiorator, pentru ca are arsuri grave pe fata. L-a rugat pe sotul ei sa lupte pentru ea, sa nu o lase vaduva. L-a mangaiat peste bandaje, a fost infiorator. Toate cadrele medicale plangeau. Apoi a fost luata de acolo, pentru ca emotiile sa nu ii inrautateasca starea. Rar am vazut un om care sa iubeasca atat de mult, precum aceasta fata”, a declarat o sursa demna de incredere, pentru CANCAN.ro. Sursa foto: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani