Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Folosești acest telefon? Iată ce amendă riști

Folosești acest telefon? Iată ce amendă riști

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

ANCOM continuă campania de informare cu privire la deținerea și utilizarea telefoanelor fixe wireless de tip DECT 6.0 fără marcajul (Conformitate Europeană) în România.

Telefoanele fixe de tip DECT 6.0 fără marcaj provin în cea mai mare parte din SUA, Canada sau state din Asia şi sunt destinate utilizării în aceste ţări. Astfel de telefoane fără marcaj au fost introduse în România de persoane fizice care au călătorit pe continentul american sau au ajuns în ţară fiind trimise de alte persoane, potrivit capital.ro.

Acest tip de telefoane funcţionează în benzi de frecvenţe care în România sunt destinate altor servicii, şi anume celor de telefonie mobilă şi internet mobil de bandă largă de generaţia a treia. Atunci când un astfel de aparat neconform este pus în funcţiune pe teritoriul României, el produce interferenţe care perturbă funcţionarea serviciilor de telefonie mobilă. În cazul în care cei care deţin astfel de echipamente continuă să le folosească sunt încălcate legile, fapta fiind sancţionată cu amendă cuprinsă între 500 şi 5.000 lei.

Etichete: , , , ,
ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani