Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
DVD-ul artistului André Rieu – „Live în București” - disponibil exclusiv la Carrefour

DVD-ul artistului André Rieu – „Live în București” - disponibil exclusiv la Carrefour

Carrefour Romania anunta maine, 27 noiembrie, lansarea oficială a DVD-ului artistului André Rieu – „Live în București”, urmand ca din aceeasi zi, aceste DVD-uri sa devina disponibile pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour. In plus, toate veniturile realizate în urma comercializarii acestor DVD-uri vor fi donate victimelor din Club Colectiv.

In luna iunie a acestui an, mult indragitul violonist André Rieu a cucerit inimile celor peste 85.000 de spectatori din Romania cu șapte concerte grandioase iar momentele minunate petrecute alături de publicul din Romania l-a determinat pe marele artist să consolideze această relație, pregătind un cadou deosebit, in pragul lunii decembrie.

Pregatind lansarea oficială a DVD-ului sau, artistul nu a rămas indiferent în urma tragediei de la Colectiv, deplasându-se la București, special, pentru a aduce un omagiu și, de asemenea, pentru a veni în sprijinul victimelor. Profund afectat, acesta a decis să doneze familiilor îndurerate, întreg profitul rezultat în urma vânzării DVD-ului concertului de la București.

Evenimentul de lansare se va desfasura vineri, 27 noiembrie, in foaierul Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City, la ora 15:00, unde vor fi asteptati primii cumparatori ai noului DVD. Toți cei prezenți vor putea achizitiona primele exemplare ale dvd-ului și vor putea obține un autograf, semnat chiar de catre André Rieu.

DVD-ul artistului – „Live în București”- va deveni disponibil pentru clienti exclusiv in reteaua de hipermarketuri Carrefour și va putea fi achiziționat la prețul de 49, 90 lei.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani