Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Doliu în sport! Un fost mare jucător a murit într-un grav accident rutier

Doliu în sport! Un fost mare jucător a murit într-un grav accident rutier

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Încă o veste tragică pentru sportul craiovean a venit ieri! Lucian Mătuşoiu, fost mare voleibalist al Universităţii Craiova s-a stins din viaţă, la doar 54 de ani, după un accident rutier petrecut în localitatea Butoieşti, din judeţul Mehedinţi.

Potrivit IPJ Mehedinţi, accidentul s-a produs după ce Lucian Mătuşoiu, care se deplasa din direcţia Strehaia – Filiaşi, ar fi adormit la volanul autoturismului pe care îl conducea.

Lucian Mătuşoiu a fost unul dintre jucătorii emblematici ai Universităţii Craiova, coleg cu Nicu Stoian, Marcel Zlotea, Dănuţ Pascu şi mulţi alţii.

După ce a încheiat cariera de sportiv de performanţă a rămas în fenomen, ocupând banca tehnică a mai multor formaţii din campionatul intern.

Conform unor foşti colegi, acesta lucra în prezent în Anglia, de acolo de unde venea când s-a produs tragicul accident.

Lucian Mătuşoiu va fi înmormântat marţi.

Contactat de GdS, Dan Pascu, fost coleg cu Lucian Mătuşoiu, în prezent antrenorul echipei masculine de volei SCM-U Craiova, şi-a găsit cu greu cuvintele. „Este o pierdere grea pentru voleiul craiovean, dar mai ales pentru mine, pentru că am fost cu el împreună din clasa a cincea, apoi, la juniori, la facultate. Nu ştiu ce să mai zic”, a spus Pascu.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani