Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Destin tragic pentru doi îndrăgostiţi. Au murit intoxicaţi cu gaze într-o maşină

Destin tragic pentru doi îndrăgostiţi. Au murit intoxicaţi cu gaze într-o maşină

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

O tragedie fără margini a avut loc în comuna băcăuană Secuieni. Doi tineri au fost găsiţi fără suflare într-o maşină parcată pe o străduţă lăturalnică. Povestea lor este cutremurătoare.

Mădălina şi Adrian se iubeau enorm, dar povestea lor de dragoste avea să se sfârșească înfiorător.

Fata avea 16 ani, iar tânărul 19 ani şi au fost găsiți morți în mașină, după ce ar fi adormit în maşina pornită, noaptea trecută, şi au murit intoxicaţi cu gaze.

Adrian abia venise duminică din Italia.

Un localnic a fost cel care i-a găsit pe cei doi tineri în maşina parcată pe str. Mihai Eminescu şi l-a anunţat pe primarul Cosmin David.

„Erau farurile aprinse. S-a apropriat, a bătut în geam și, văzând că cei doi tineri nu reacționează, și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat. A venit și mi-a spus mie, iar eu am anunțat Poliția", povestește Cosmin David, primarul comunei.

Băiatul, în vârstă de 19 ani, se întorsese chiar duminică din Italia şi făcuse un schimb de maşină, luându-şi un Audi TT.

„Amândoi provin din familii de oameni gospodari, serioși și aveau viitorul în față. E o mare tragedie! Suntem alături de familiile lor și încercăm să le sprijinim moral și material", a declarat primarul comunei Secuieni.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani