Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Decizia luată de Carmen Iohannis care va scandaliza România

Decizia luată de Carmen Iohannis care va scandaliza România

Categorie : National

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, si-a mai angajat un designer de moda. Este vorba de Andreea Tincu. Este cel de al patrulea creator de moda cunoscut oficial care va lucra pentru Prima Doamna.

Nu se cunosc insa detaliile contractuale pe care Carmen Iohannis le are cu acesti creatori de moda. Nici daca contractul este cu Administratia Prezidentiala sau pe persoana fizica, precum nici valoarea acestora.

„Este timpul sa vedem ca o Prima Doamna nu este o femeie depasita de moda si chiar nu vad unde este problema ca se imbraca intr-un stil modern, in tendinte, la fel ca alte Prime Doamne din toata lumea", spune Tincu pe blog.

„Doamna Merkel nu are probleme cu decolteul, pe care recunosc sincer ca inca il are frumos, in timp ce la noi se scriu pagini intregi despre lungimea fustei doamnei Carmen Iohannis", mai afirma creatoarea de moda.

De vestimentatia Primei Doamne se mai ocupa si Alex Ciucu, Eli Lăslean si Stephan Pelger. Cel putin acestea sunt cele patru nume cunoscute in acest moment ca lucrand pentru Prima Doamna. Sursa: obiectiv.info

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani