Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cum poți să te înscrii la „Ce spun românii”, cea mai tare emisiune concurs a verii

Cum poți să te înscrii la „Ce spun românii”, cea mai tare emisiune concurs a verii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Cum te înscrii la „Ce spun românii”? Pro Tv a pregătit cel mai tare game show al verii, o emisiune tip concurs moderată de Cabral. Aceasta este o competiție între două familii. Miza va consta în premii substanțiale puse în joc. Membrii familiilor de la „Ce spun românii" vor trebui să ghicească cele mai populare răspunsuri la o serie de întrebări adresate unui eșantion de 100 de persoane, alese aleatoriu.

„Emisiunea Ce spun românii se va desfășura într-un ritm alert, promițând publicului multă distracție garantată de răspunsurile amuzante la întrebările zilei, energie pozitivă și reacții surprinzătoare. Fiecare ediție va avea șase runde de întrebări, iar fiecare răspuns ghicit va aduce puncte familiilor, care vor fi valorificate în bani. La finalul celor cinci runde, familia cu cele mai multe puncte va câștiga și se va califica la runda bonus contra cronometru, unde poate câștiga bani în plus. Familia învingătoare se califică în show-ul din ziua următoare, iar dacă aceasta reușește să câștige cinci show-uri consecutive, obține un premiu special!", transmite PRO TV, într-un comunicat de presă.

Cei care vor să participe împreună cu familia la show-ul „Ce spun românii" se pot înscrie prin e-mail, la adresa [email protected]

Luni (27 iulie), ora 18.00, a început cel mai distractiv concurs al verii. Primele două familii împreună cu gazda emisiunii, Cabral, au asigurat distracţia şi voia bună timp de o oră. Cei patru membri ai familiilor Constantinescu şi Popescu sunt simpatici, frumoşi, zâmbăreţi şi decişi să câştige. Ei au avut de ghicit cele mai populare răspunsuri ale unor întrebări care au fost adresate anterior unui eşantion format din 100 de români.

Ambii căpitani ai echipelor sunt pasionaţi de bucătărie, iar unul dintre ei l-a cunoscut acum ceva timp pe renumitul Jamie Oliver. Cele două familii s-au duelat preţ de şase runde la ''Ce spun românii'' şi au luptat în răspunsuri care mai de care mai amuzante şi surprinzătoare, pentru a câştiga premiul special al ediţiei şi a merge mai departe în concurs.

Primele trei probe de la „Ce spun românii” le-au asigurat concurenţilor un anumit număr de puncte, probele patru şi cinci au dublat punctele obţinute, iar cea de-a şasea probă a triplat punctele. Concurenţii au riscat, şi-au făcut tot felul de strategii, dar au mizat şi pe noroc.

În finalul emisiunii ''Ce spun românii", doi membri ai echipei câştigătoare au participat la runda fulger, unde au fost nevoiţi să răspundă la cinci întrebări în timp record. Primul în 20 de secunde, iar cel de-al doilea în 25 de secunde. Chiar dacă cei doi concurenţi au răspuns separat la cele cinci întrebări, punctele obţinute de aceştia au fost cumulate. Familia Constantinescu a reuşit să meargă în runda următoare la ''Ce spun Românii", şi au şansa să câştige un crossover urban.

Emisiunea „Ce spun românii” care a debutat luni pe PRO TV în locul emisiunii lui Cătălin Măruţă, fiind un format concurs între familii, nu a înregistrat deloc cele mai bune performanţe. A ocupat doar locul al treilea la nivel naţional şi la oraşe, conform paginademedia.ro.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani