Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Critici dure la adresa lui Klaus Iohannis „E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește”

Critici dure la adresa lui Klaus Iohannis „E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește”

Categorie : National

„Stiu sigur ca vineri la pranz dl Klaus Iohannis rupe usa Cotrocenilor, deci el nu sta, nu l-ar gasi nici daca incepe un razboi atomic vinerea dupa-amiaza, pentru ca el considera ca weekendul lui de bugetar trebuie respectat cu sfintenie. De ce face asta? Pentru ca el stie ca nu trebuie sa rezolve el anumite chestiuni, le rezolva baietii, sistemul. N-am pomenit in cei 25 de ani ca un presedinte sa dispara pur si simplu sa nu mai stii nimic de el, adica nu a fost la ziua marinei, nu apare. Ati verificat poate nu mai traieste sa ma ierte dl Klaus Iohannis dar nu exista asa ceva, presedintele Romaniei este obligat sa dea un semn ca exista, e acolo, ca a mai facut ceva, or e un semn ca el nu exista”, a spus Cristoiu la Romania TV.

„E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește. Asta dovedește că el nu mai există. Nimeni nu l-a mai văzut în ultimele săptămâni. Nu el a câștigat alegerile. El era un prapure plimbat prin București de Servicii. El crede că el le-a câștigat. El crede că va sta 10 ani la Cotroceni. A participat la 2 așa-zise confruntări care erau aranjate. Are noroc că e Victor Ponta premier și își poate permite. O să vedem peste un an cum merge această strategie.”, a spus Cristoiu la România TV. Sursa: Nasul.tv

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani