Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Crimă şocantă! Un tânăr dispărut de 8 luni a fost găsit mort într-un beci, acoperit cu paie

Crimă şocantă! Un tânăr dispărut de 8 luni a fost găsit mort într-un beci, acoperit cu paie

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Crimă şocantă la Marginea, în Suceava, unde cadavrul unui bărbat de 37 de ani, dispărut din octombrie anul trecut, a fost găsit în beciul unei case.

Tânărul mort, pe nume Zlotaru Maricel, era din Horodnic. Suspectul, Stelian Rotaru, este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Marginea, aflat acum în arest preventiv după ce a tâlhărit şi bătut o bătrână.

Descoperirea a fost făcută în cursul zilei de marți, după ce polițistii au aflat se pare de la o victimă a unei tâlhării, ca agresorul ar fi amenintat de mai multe ori ca il va arunca in beci alaturi de celalalt mort.

Astfel, o echipă complexă, coordonată de judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale Suceava, alături de un procuror criminalist, a descins la locuința suspectă.

Polițiștii au pătruns în beci, unde au găsit acoperit cu paie, un cadavrul lui Maricel Zlotari, în vârstă de 37 de ani, dispărut din luna octombrie a anului trecut.

Presa locală scrie că tatăl criminalului a recunoscut că fiul său a pus cadavrul acolo însă nu a vrut să-şi denunţe fiul.

Criminalul ar urma zilele viitoare să fie adus la fata locului pentru reconstituire.

Comunitatea din Marginea este tulburată de cele petrecute, mai ales pentru că Zlotari Maricel era o persoană extrem de calmă şi blândă, având un handicap locomotor. Bărbatul trăia din cerşit şi se pare că îşi petrecea nopţile în casa lui Gabriel Stelian Rotari.

Rudele acestuia l-au declarat disparut încă din toamna anului trecut.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani