Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Copil de doi ani în stare gravă, după ce s-a electrocutat la bancomatul unei bănci

Copil de doi ani în stare gravă, după ce s-a electrocutat la bancomatul unei bănci

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un copil de doi ani a ajuns, în stare gravă, la spital după ce s-a electrocutat la un bancomat din oraş. Băieţelul are arsuri la o mână şi se află acum sub supravegherea medicilor de la Spitalul Municipal din Oradea.

Oficiali din BCR au transmis pentru reporterii Adevărul poziţia oficială a băncii în privinţa incidentului: „Am intervenit imediat pentru a întrerupe alimentarea electrică şi a preveni orice incident. Tratăm situaţia cu seriozitate şi păstrăm legătura cu familia. Ceea ce este cel mai important este că băieţelul se află în afara oricărui pericol. O echipă de specialişti analizează cauzele posibile pe care le vom prezenta şi autorităţilor”.

Întâmplarea a avut loc sâmbătă seară, la o sucursală a unei bănci BCR din cartierul orădean Rogerius. Copilul a însoţit-o pe mama sa, care a mers să scoată bani de la bancomat. La un moment dat, copilul a pus mâna pe aparat, moment în care a fost electrocutat, potrivit Digi24 Oradea. Copilul a fost dus de părinţi la Spitalul Municipal, aflat în apropierea bancomatului, iar medicii au constatat că are arsuri la o mână şi i-au acordat imediat îngrijirile necesare.

Mai multe echipe de intervenţie ale băncii se află la faţa locului pentru a verifica dacă aparatul are o defecţiune.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani