Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cine era frumoasa de 20 ani care a murit în accidentul provocat de iubitul ei drogat

Cine era frumoasa de 20 ani care a murit în accidentul provocat de iubitul ei drogat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un accident cumplit, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe drumul dintre Gilău și Cluj, a provocat moartea unei tinere de 20 de ani, studentă la Universitatea "Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Mașina, un bolid de lux Mercedes în valoare de peste 50.000 de euro, era a fetei, care o primise cadou de la tatăl ei, un om de afaceri din Suceava. Însă la momentul producerii accidentului la volan se afla prietenul tinerei, în vârstă de 19 ani, iar polițiștii susțin că acesta ar fi consumat droguri înainte.

Gabriela Rîpan, fiica patronului firmei Autotehnorom Suceava, Vasile Ion Rîpan, a murit, duminică noaptea, într-un accident rutier produs de un tânăr despre care poliția suspectează că a consumat droguri înainte de a urca la volan. Șoferul, un tânăr de 19 ani din Florești, conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca, un bolid de lux. El a intrat într-o depășire, dar mașina a derapat pe șoseaua plină de mâzgă, a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp.

Pasagerul din mașină, tânăra de 20 de ani a murit pe loc, iar șoferul a fost rănit grav. Surse din poliție au declarat pentru presa locală că tânărul aflat la volan ar fi consumat substanțe psihoactive. Sursa: realitatea.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani