Cele 4 zodii care au noroc și dau lovitura pe toate planurile la finalul lunii februarie

Cele 4 zodii care au noroc și dau lovitura pe toate planurile la finalul lunii februarie

Horoscopul pentru perioada 23-29 februarie aduce împlinire sufletească pentru un nativ. Totodată, trei zodii vor avea noroc pe toate planurile la finalul lunii.

Berbec
Cu 4 planete poziționate în casa secretelor, este indicat să acordaţi grijă deosebită modului în care vă comportaţi cu banii, aspectului şi atitudinii cu care vă prezentaţi în societate în fața prietenilor, căci lumea va fi cu ochii aţintiţi spre voi. Continuaţi să faceţi planuri din umbră, ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită, în avansarea pe scară ierarhică. Beneficiaţi de susţinerea financiară a unor rude din partea soţiei ori primiţi o moştenire. Veţi avea preocupări legate de bani şi de găsirea unor noi modalităţi să faceţi faţă unor cheltuieli suplimentare. Vă bate gândul să reluaţi proiecte vechi. Atenţie mărită acordată sănătăţii, căci Saturn poate pedepsi orice excese! Dat fiind faptul că el vă stăpâneşte, ca de altfel și încrederea în voi, probabil şi aici e nevoie de grijă.

Taur
Va trebui să depuneți mai mult efort pentru a reuși să vă rezolvați problemele. Chiar și așa, nu terminați cu ele oricum săptămâna asta.Rămân în discuție cele legate de copii și locuință. Mintea vă zboară spre viitor, spre construirea activă de planuri pentru realizarea de sine creativă. E important asta pentru că, inclusiv în lunile următoare, conștiința poate deveni aliat în realizarea de idei și proiecte. Veți învăța ceva nou, vă veți regândi credințele și atitudinile. Puteți îmbunătăți semnificativ condițiile de locuit prin achiziționarea de bunuri imobiliare sau lucruri pentru casă, veți căuta rezolvarea problemelor de proprietate a familiei sau veți dori relocarea. Va fi o mare plăcere să întâlniți și să comunicați într-un mediu prietenos, iar principalul subiect al conversației poate fi o povestea romantică. Va fi important pentru voi ce impresie vor face propriile povești asupra altora. Puteți să vă transmiteți atât de bine gândurile și sentimentele, să scrieți scrisori, mailuri și să fascinați oamenii, încât mulți vor începe să vă admire, iar unii vă vor invidia.

Gemeni
Saturn tranzitându-vă casa cea mai înaltă a cercului zodiacal, se află într-o ipostază care atrage lecţii ca urmare a unor fapte și erori în comunicarea cu șefii din trecut. Universul vă poate pune faţă în faţă cu provocări în care va trebui să demonstraţi abilităţi pentru a le depăşi. Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări de traversat, unele rămase nerezolvate din trecut, vin şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp de relaxare şi, în general, timp pentru voi înşivă. Situaţia cea mai tensionată insă o vor traversa aceia care au probleme de sănătate sau cu copiii, dar și aceia care nu dau dovadă de seriozitate. Nici sectorul parteneriatelor nu e chiar roz la capitolul dialoguri, căci guvernatorul lui e în continuare asediat de umbre dușmănoase. Nu vă recomand afaceri cu prietenii acum! Financiar, munca suplimentară, eventual un al doilea job, v-ar putea completa cât de cât veniturile, cu condiţia să lucraţi la proiecte mici şi rapid de finalizat. Doar că sumele de bani venite de aici se duc cât ai clipi, fără ca asta să vă ajute să respiraţi mai liniştit o bucată de vreme. Nu vă frecați mâinile că nu e rost să faceți avere acum! Totu-i cețos.

Rac
Devine importantă stabilitatea financiară și tot ce faceți acum pare să aibă ca motivație să vă asigurați că în caz de situații neprevăzute, aveți bani puși deoparte, sunteți pregătiți să faceți față provocărilor de orice fel. Pornind de la dorința de securitate prospectați, vă interesați de noi oportunități de a spori câștigurile și de a economisi mai agresiv. Vă apucați să vă actualizați CV-ul, vă gândiți să dați sfoară în țară la oamenii potriviți legat de faptul că ați fi interesați de eventuale joburi existente. Nu uitați să discutați despre schimbările pe care le demarați acum cu familia, să nu fie o surpriză pentru cei apropiați pentru că pot apărea tensiuni la care nu vă așteptați. Faceți publică discret intenția, puteți lua în calcul să vă sporiți inițial veniturile doar din exploatarea unor talente în timpul liber, fără a face schimbări majore de job sau de domeniu de activitate. Luna Plină activează case de drumuri și probabil veți face deplasări ori veți finaliza serie de drumuri pe care le-ați făcut în ultima vreme pentru diferite motive. Dacă ceva a plecat, fiți pregătiți pentru altceva care să intre și să vă revoluționeze viața. Conectați-vă cu prietenii și cunoștințele, căci vva avea importanță asta.

Leu
Comunicarea în afaceri devine defectuoasă, așa că nu e vremea pentru organizarea de întâlniri importante, de negocieri. Situația se poate dovedi imprevizibilă, se poate schimba pe parcurs, deci va fi foarte dificil să vă gândiți la toate opțiunile pentru dezvoltarea evenimentelor în mod pozitiv. Nu sunt excluse înșelăciunile, manipularea conștiinței, nerespectarea promisiunilor din partea partenerilor sau colegilor. Este indicat să amânați achizițiile mari până când tensiunile scad și veți da dovadă de practicitate și raționalism. Finalul săptămânii va fi mult mai liniștit, așa că atunci vă veți putea concentra asupra principalului lucru, încercând să nu vă supraîncărcați cu noi afaceri și obligații. Pot apărea schimbări pozitive în relația cu iubitul, dar va exista tendința de idealizare a relațiilor. Luna Plină scoate în evidență problemele financiare, îndemnându-vă să le acordați prioritate.

Fecioara
Vin schimbări rapide, acțiuni spontane și riscante, unele chiar în zona serviciului, iar altele legate de sănătate. Cu toate acestea, partenerii devin mai serioși, ceea ce vă va salva de acțiuni nerezonabile. Afectiv, întâlniri neașteptate, noi cunoștințe, pot lăsa o amprentă adâncă în sufletul vostru. Atunci, vă puteți inspira din noi idei creative, puteți participa la proiecte sociale, la lucrări de caritate, puteți organiza evenimente de masă și de divertisment, iar toate pot da un impuls pentru a schimba tipul de activitate. Săptămâna vă va pune în lumină ambițiile și gloria, dar va veni și cu schimbări. Poate vă dați seama că traiectoria actuală nu vă satisface, astfel încât trebuie să schimbi total cariera. O promovare majoră, o piatră de hotar profesională, un nou loc de muncă sau un premiu ar putea să indice dacă drumul actual vă este destinat. Dacă traversați o pierdere, este important să ascultați universul și să realizați că trebuie să mergeți într-o altă direcție.

Balanța
Atrageți oamenii potriviți. Vă bucurați de combinația echilibrată de pasiune și răbdare, iar cea mai bună soluție e să profitați de perioadele când vă simțiți energizat și să programați ieșirile și discuțiile în funcție de starea personală. Ascultați-vă intuiția, iar dacă sesizați oportunități, nu mai stați pe gânduri și apelați la rețeaua de cunoștințe care acum vă pot sprijini fie cu informații, fie cu suport material pentru a iniția și a pune lucrurile în mișcare. E momentul să vă urmăriți propriul interes, să lăsați pe ceilalți să evolueze în propriul ritm și în funcție de propriile nevoi. Vă simțiți bine, provocări mari pe partea de sănătate nu sunt, la ce e bine să fiți atenți sunt rănirile din neatenție sau din grabă. Ieșiți din starea de autopilotare și vedeți ce prezintă importanță, nu-i lăsați pe ceilalți să stabilească ei în locul vostru. Evitați să intrați acum în conflicte, mai ales în cele dintre colegi, pentru că vă implicați în lupte care nu vă aparțin și nu sunteți pregătit cu argumente.

Scorpion
Obiectivele vă vor fi nobile, dar planurile vor depinde în mare măsură de starea de spirit, de forma fizică și de atitudine. E nevoie de restructurare, pentru a vă afla locul în viața colectivă,în societate, ceea ce nu va fi ușor. Selectați pentru asta anturajul, contactele și comunicarea. Nu vă recomand deplasări decât dacă este stringenta nevoie, iar atenția acordată noilor persoane cunoscute să fie maximă, căci cine intră în viața voastră acum, va avea influență îndelungată. Unii dintre voi traversează momente de cotitură când s-ar putea să aveți impresia că vă fuge pământul de sub picioare. În urma evenimentelor, vin întrebări acute precum „cine sunt eu și de ce am venit în această lume?”. Veți reuși să vă câștigați integritatea numai prin eliminarea atitudinilor vechi și înlocuirea lor cu altele noi, în așa fel încât să deveniți conștienți de „sinele vostru”. Deși schimbările perioadei pot fi dureroase, ele-s necesare pentru transformarea voastră, atât în sensul fizic, cât și în cel spiritual. Nu disperați, căutați să fiți calmi, ordonați și să dați dovadă de maturitate.

Săgetător

Sunteti predispuși la decizii grabite, ale căror rezultate o să le regretați. Cel mai bun mod de a face față situației și de a aplica energia în direcția cea bună este acela de a face un plan pe care să îl urmați cu strictețe. Așadar, gândiți mai întâi și abia apoi faceți! Dacă plecați în concediu, fiți pregătiți să vă ocupați de absolut tot ce e necesar pentru această călătorie. La locul de muncă, vă așteaptă zile aglomerate, cu multă activitate ,în care vor fi folosite talentele și abilitatea de a acționa în situații dificile și de stres. Primele zile vor părea tensionate și va fi dificil să vă arătați cele mai bune calități din cauza lipsei de timp. Deschiderea oricărei inconsecvențe va duce la incapacitatea de a analiza situația și de a răspunde rapid la ceea ce se întâmplă.

Capricorn
Săptămâna este una pentru normalizarea relațiilor de familie și a celor romantice. Este posibilă restaurarea legăturilor vechi, reluarea relațiilor cu rudele care locuiesc la distanță. Cu prietenii va fi o relație puternică și ei vă vor atrage în mod constant la întâlniri, la ieșiri în grup. Cu iubiții din trecut veți avea dialoguri serioase care vor conduce la reconciliere, deși poate e mai bine să mergeți spre viitor separat. Oricum, nu luați relațiile de familie prea în serios! Ele vă împovărează acum și vă complică situația. Încercați într-o manieră specială să glumiți, chiar dacă se pare că totul este pierdut. Acest lucru va dezamorsa situația.

Vărsător
Acasă în familie, chiar puteți fi enervanți. Conflictele pot fi asociate cu probleme interne, dar și cu un fel de concurența dintre voi și rude sau confruntare cu părinții. Se pot ivi gelozii față de succesele voastre, sau locurile unde v-ați nascut devin periculoase zilele astea, casa în acest moment poate fi un adevărat câmp de luptă, așa că, atenție! Unii nativi pot avea probleme familiale, care sunt un ecou al problemelor vechi și dificile, inclusiv o karmă. Casa poate fi deschisă elementelor răuvoitoare, ceea ce poate duce la pierderi. Reparațiile și renovările de calitate scăzută, rețeaua electrică defectuoasă sau altfel de defecțiuni pot cauza neplăceri, așa că nu vă face rău să vă asigurați locuința. Sentimental, există un joc amuzant din trecut și din prezent. Dacă voi credeați că ați reușit să cunoașteți foarte bine pe alesul lângă care ați trăit mai mult de un an, atunci el vă poate surprinde. Dacă relația a început recent, va exista un sentiment că vă cunoașteți de-o viață întreagă.

Pești
În sfera iubirii, lucrurile nici pe departe nu sunt ușoare. Și dacă aveți deja un partener oficial, nu vă veți simți ca o persoană cu drepturi depline, căci lucrurile pot fi complicate. Le veți complica și voi cu o doză de egoism. Astfel se vor ivi disensiuni în urma cărora vă veți simți dezamăgiți. Nativele singure vor fi extraordinar de atractive și sexy, ceea ce va crește interesul pentru voi în rândul persoanelor de sex opus. Numai bine e un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, ori cumpărați-vă un lucru nou rafinat. Este posibil să vă și îndrăgostiți în secret, însă nu este exclusă o dependență puternică față de persoan iubită, ceea ce nu va fi ușor de rupt. Supărarea și frustrările vor fi atât de puternice încât vor putea duce la acte necontrolate, chiar și la asalt fie el și verbal. Este posibilă o schimbare neașteptată de partener intim sau nu este exclus gândul la conceperea unui copil dacă nu aveți încă.

Stirea anterioara

Modalitatea prin care șoferii pot afla în timp real câte puncte de amendă au acumulat

Stirea Urmatoare

Statul vrea banii românilor! Ordin ANAF pentru 2024: CASS obligatorie chiar și pentru cei care nu au venituri

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.