Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ce trebuie să faci în caz de accident auto în afara țării

Ce trebuie să faci în caz de accident auto în afara țării

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Soferii care pleaca in afara tarii sunt informati la granita ce trebuie sa faca in cazul producerii unui accident. Informatiile se regasesc intr-un pliant, distribuit de Politia de Frontiera in trei dintre cele mai tranzitate puncte de trecere in perioada verii: Vama Veche, Negru Voda si Nadlac.

Vacanta este in toi si foarte multi romani aleg sa se recreeze in strainatate. Cei mai multi dintre soferi nu stiu insa cum trebuie sa procedeze in cazul in care sunt implicati intr-un accident rutier, asta deşi un astfel de eveniment le poate strica toată vacanţa. „Toată situaţia poate lua o turnură şi mai rea dacă n-ai habar ce trebuie să faci în aceaste situaţii nedorite”, spune un brocker de asigurări.

De aceea, Biroul Asigurătorilor Auto din România (BAAR), în parteneriat cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Poliţia de Frontieră a demarat, începând de joi, un proiect-pilot de informare a şoferilor în legătură cu paşii pe care trebuie să-i urmeze în cazul producerii unui accident auto în străinătate.

Proiectul vizează informarea conducătorilor auto care părăsesc teritoriul României prin intermediul unor pliante distribuite în trei dintre cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei în perioada verii: Vama Veche, Negru Vodă şi Nădlac... citeste toata stirea

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani