Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Carmen Iohannis a luat decizia. Află la ce liceu va preda în următorul an şcolar

Carmen Iohannis a luat decizia. Află la ce liceu va preda în următorul an şcolar

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Carmen Iohannis va preda la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și în anul școlar 2015 - 2016. Prima Doamnă a României a depus o cerere pentru a preda în continuare la liceul din Sibiu cu jumătate de normă.

Carmen Iohannis va preda, la fel ca în semestrul al doilea al anului școlar 2014 - 2015, cu jumătate de normă, au confirmat reprezentanții Colegiului. "O să predea în continuare cu jumătate de normă, la fel cum a făcut-o și anul trecut. A solicitat acest lucru, iar Consiliul de Administrație a fost de acord", a declarat, pentru Tribuna, Octavian Negrea, directorul Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu. Soția președintelui Klaus Iohannis va preda opt ore pe săptămână la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu și va rămâne dirigintele clasei pe care a avut-o în grijă și anul trecut, scrie Tribuna.ro.

Carmen Iohannis a rămas alături de elevii săi

Anul trecut, imediat după ce soțul ei a fost ales președintele țării, Carmen Iohannis, profesor de engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", a decis să rămână la Sibiu, pentru a le preda în continuare elevilor săi. "Am discutat și rămâne la Colegiu până la terminarea acestui semestru. Despre ce se va întâmpla după această perioadă, vom discuta la momentul oportun", spunea, în luna ianuarie directorul Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Soția președintelui Iohannis s-a ținut de cuvânt și a rămas la Sibiu. Mai mult decât atât, aceasta și-a exprimat dorința de a preda și în cel de-al doilea semestru cu jumătate de normă, nedorind să se despartă de elevii săi. La fel ca acum, Consiliul de Administrație al Colegiului a aprobat acest lucru.

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani