Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Aproximativ jumătate dintre candidaţii înscrişi, continuă demersurile pentru a deveni poliţişti de frontieră

Aproximativ jumătate dintre candidaţii înscrişi, continuă demersurile pentru a deveni poliţişti de frontieră

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Începând cu data de 27.09.2016, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a iniţiat procedura de ocupare, prin concurs, prin încadrare directă, trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare sau reîncadrare, a unor posturi vacante, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei.

Pentru ocuparea a 47 posturi vacante de agenţi de poliţie din structuri operative, prin încadrare directă ca poliţist, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele pentru ocuparea posturilor vacante, prevăzute în cadrul Inspectoratului Teritorial al Polţiei de Frontieră Iaşi, la compartimentele Ture Serviciu, la sectoarele poliţiei de frontieră din cadrul inspectoratului, s-au înscris 864 candidaţi.

Dintre aceştia, la testarea psihologică s-au prezentat 535, fiind declaraţi admişi 396 de candidaţi.

Totodată, pentru locurile de ofiţeri specialişti s-au înscris 99 candidaţi, din care 80 s-au prezentat la testarea psihologică, trecând testul 75.

Lista candidaţilor declaraţi apt psihologic, informaţii complete privind desfăşurarea celorlalte probe de concurs şi criterii de departajare, tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului sunt postate pe pagina de internet a Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, www.itpfiasi.ro, precum şi la avizierul unităţii. Candidatíi care au trecut testul psihologic trebuie sa se prezinte la sediul unitatii, pentru a le fi eliberate trimiterile pentru întocmirea fişei medicale-tip de încadrare în M.A.I.

Această activitate, care presupune completarea deficitului existent la nivelul P.F.R., se înscrie în obiectivele instituţiei de creştere a capacităţii de acţiune la nivelul structurilor teritoriale şi, implicit, întărirea componentei operative a Poliţiei de Frontieră.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani