Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
ANAF verifică angrosiştii

ANAF verifică angrosiştii

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Direcția Antifraudă Fiscală a demarat prima etapă a unei ample operațiuni de control și monitorizare a firmelor care își desfășoară activitatea în toate centrele engros din România (denumită Operațiunea "Cristal"), se arată într-un comunicat de presă remis de instituţie.

În fiecare zi, până pe 25 decembrie 2015, atât în cadrul controalelor operative, cât și al verificărilor documentare și al întâlnirilor cu reprezentanții firmelor depistate cu nereguli în timpul controalelor, inspectorii antifraudă din toată țara vor verifica în detaliu activitatea economică și traficul de mărfuri din toate complexurile comerciale.

Echipa de conducere a operațiunii va stabili atât zilele în care formațiunile mobile ale Direcției Antifraudă vor monitoriza 24 de ore din 24 intrările și ieșirile de marfă, cât și altgoritmul de schimbare a componenței echipelor de control.

Pentru cei care vor fi găsiți cu nereguli în timpul verificărilor operative, va fi demarat un control amănunțit al activității desfășurate până în prezent. Integral pe capital.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani