Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident înfiorător: fiul unui celebru sportiv român a murit. Avea doar 28 de ani

Accident înfiorător: fiul unui celebru sportiv român a murit. Avea doar 28 de ani

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Dramă în familia lui Mihai Cîmpeanu, multiplul campion mondial la raliuri. Fiul sportivului, Mihai Jr., a murit în urma unui grav accident rutier, produs la Fornădie. Tânărul, care se afla în maşină alături de soţia lui, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit frontal de un TIR. Femeia se află în stare gravă.

Mihai Cîmpeanu Jr. se îndrepta spre casă, la Brad, când s-a întâmplat tragicul accident. Martorii susţin că tânărul avea viteză mare, deşi carosabilul era ud, iar drumul era neiluminat şi aflat în lucru.

Astfel, la un moment dat, într-o curbă ușoară, şoferul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un autotractor. Șoferul TIR-ului nu a mai putut evita impactul, relatează presa locală.

„Am auzit o bubuitură puternică. A avut viteză și frontal a intrat în TIR. L-am întrebat pe șoferul TIR-ului dacă nu a putut să-l evite, dar mi-a spus că nu. Şoferul e mort, i-a zburat o mână și un picior și mai era o domnișoară (soţia lui Mihai Jr., n. red), dar și ea e grav, am văzut că îi curgea sânge pe gură. Eu atâta am văzut”, a povestit un martor.

În urma impactului, Mihai Cîmpeanu Jr. a murit, iar soţia sa a fost rănită grav. Şoferul TIR-ului a fost doar uşor rănit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, „în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă".

Acum, soţia tânărului se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

„Este intubată în acest moment, stabilă, dar prognosticul este rezervat, pentru că are un hematom extrem de mare pe creier. Nu necesită intervenție chirurgicală, pentru că nu e rupt, nu e fisurat. Acum e sub tratament, și sperăm ca acel hematom să înceapă să se resoarbă și starea pacientei să se îmbunătățească", a declarat Călin Laza, managerul Spitalului Județean de Urgență Deva. Sursa: realitatea.net

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani