Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Accident cumplit! Maşină ruptă de excavator, un pasager rănit grav

Accident cumplit! Maşină ruptă de excavator, un pasager rănit grav

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : National

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care era a fost pur şi simplu dezmembrată de un buldoexcavator, relatează România TV. Omul, din judeţul Suceava, mergea cu un prieten, care era la volan, să cumpere medicamente pentru bebeluşul lui bolnav, dar a sfârşit pe masa de operaţii.

Accidentul a avut loc pe un drum în lucru.

Un muncitor săpa un şanţ cu un buldoexcavator când o maşină a trecut pe lângă el. Fără să vadă autoturismul, omul a mutat vola plină cu pâmânt şi a nimerit plafonul maşinii, pe care l-a smuls pur şi simplu.

Bărbatul care era în dreapta, în autoturism, a suferit răni grave, în timp ce şoferul a scăpat nevătămat.

„N-a văzut cupa omul. Era cupa pusă în remorcă şi când am trecut eu el a învârtit cupa şi m-a luat de cupolă", a spus şoferul.

„Băiatul de pe excavator a ridicat cupa, a pus-o cu pământ în benă. Probabil băiatul cu Opelul, văzând cupa sus, a forţat trecerea", a declarat un alt martor.

Pasagerul a ajuns la spital în stare gravă. Omul mergea să cumpere medicamente pentru bebeluşul său când s-a întâmplat nenorocirea.

„Ăsta n-a văzut că sapă şi atunci dădea maneta. Un băiat tânăr, 37 de ani. Îi ieşea sângele şi pe nas şi pe urechi", a mai spus un martor.

Medicii spun că bărbatul de 37 de ani s-a prezentat la UPU având un traumatism cranian foarte grav, care în urma evaluărilor computer tomograf a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Poliţiştii încearcă acum să afle cine se face vinvat de accident. Drumul în lucru era semnalizat, dar circulaţia nu era restricţionată. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

National: Alte articole din Botosani