Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Viaţa bate filmul! Soţul unei vedete a băgat divorţ la scurt timp după nuntă

Viaţa bate filmul! Soţul unei vedete a băgat divorţ la scurt timp după nuntă

Categorie : Monden

Soţul unei tinere cântăreţe de muzică populară din Gorj divorţează după doar două săptămâni de când s-a însurat, pentru că a fost înşelat. Artista a avut o idilă cu un lăutar care i-a cântat la nuntă.

O poveste cu iz de telenovelă are loc zilele acestea, în Gorj. Diana Istudor, o tânără cântăreaţă de muzică populară din Gorj, şi-a înşelat soţul cu un lăutar care i-a cântat la nuntă.

Culmea e că proaspătul ei soţ, Claudiu Guşatu, a aflat de adulterul soţiei lui chiar în luna de miere. Tânărul s-a decis imediat să divorţeze, după doar două săptămâni de la nuntă.

„În luna de miere am prins-o cu un apel de telefon, pe care l-a şters. Până la urmă, mi-a spus cu cine a vorbit. Mi-a spus că a fost sunată de soţia respectivului. Tipul este însurat, mi-a fost lăutar la nuntă. Suspiciuni am avut şi înainte, însă nu am vrut să cred. Sâmbătă am avut nunta, miercuri am plecat în luna de miere şi joi am prins-o cu apelul. Şi-a bătut joc de mine. Chiar acum mă duc la notar să divorţăm. Ea mi-a spus că a fost proastă că s-a măritat, că nu trebuia. Eu am respectat-o şi ea şi-a bătut joc de mine. Nu mai locuim împreună de câteva zile, ea a plecat la mama ei”, a declarat (încă) soţul cântâreţei, pentru gorj-domino.ro.

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani