Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vezi cine se bate pentru 100.000 euro în Madagascar - FOTO

Vezi cine se bate pentru 100.000 euro în Madagascar - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Televiziunile sunt în fierbere pentru grila de toamnă, căci în program şi-au făcut loc şi show-uri de aventură, unde curge multă sudoare pentru premiile consistente puse în joc. Antena 1 tocmai a anunţat vedetele de la “Ultimul trib”.

Şapte oameni obişnuiţi, şapte sportivi şi şapte vedete se vor înfrunta, în Madagascar, pentru premiul de 100.000 de euro, în competiţia “Ultimul trib”, care va fi difuzată curând, la Antena 1. În gaşca celebrităţilor se află multe nume deja abonate la concursuri TV, dar şi novici, pentru care show-ul va fi o provocare.

Foşti colegi în LaLaBand, Dorian Popa şi Dima Trofim îşi vor arăta muşchii în Madagascar, însă vor avea concurenţă acerbă în faţa luptătorului de K1, Ionuţ Iftimoaie. Nici Sorin Brotnei, fost solist în trupa Akcent, nu este o redută uşor de doborât, fiind o fire sportivă şi determinată.

În rândul fetelor le întâlnim pe Daniela Crudu, Paula Chirilă şi Sorana Darclée Mohamad, toate trei fiind obişnuite cu competiţiile. Daniela a fost la “Asia Express”, Sorana, la “Ferma vedetelor”, în Cipru, iar Paula Chirilă, la “Splash! Vedete la apă!”. „E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci”, a povestit Sorana.

Paula Chirilă este pregătită să lupte în fiecare zi pentru mâncare sau orice beneficii, însă şi-a trasat încă de la început o limită. ”N-aş mânca gângănii! Să mă pui să mănânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni - niciodată”, a mărturisit Paula. Ionuţ Iftimoaie, care s-a bucurat de simpatie la „Ferma vedetelor” (PRO TV), în 2015, este foarte motivat să câştige de data aceasta. “Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic şi familia mea, care îmi transmite multă linişte şi energie! Ei mă motivează foarte tare!”, a declarat sportivul.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani