Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Vedetă din lumea modei, găsită moartă, cu trupul zdrobit - FOTO

Vedetă din lumea modei, găsită moartă, cu trupul zdrobit - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

O stilistă extrem de cunoscută în lumea modei a murit, după ce a căzut de la ferestra apartamentului în care locuia. Polițiștii au scos la lumină un secret teribil, bine ascuns în spatele imaginii publice etalate de tânăra de 28 de ani.

Raluca Roșu era cunoscută în lumea modei de la noi și nu numai drept unul dintre cei mai apreciați trendsetteri.

Potrivit unor surse judiciare citate de Spy News, la mijlocul săptămânii trecute, Raluca Roșu a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia împreună cu o prietenă, situat în sectorul 2. Sursele citate au dezvăluit că, în noaptea de 16 mai, în jurul orei 22.10, Secția 6 a fost anunțată că în curtea interioară a unui imobil de pe strada Tunari este o femeie inconștientă. Victima a fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă, în ciuda eforturilor făcute de medici, aceasta a murit.

Polițiștii au stabilit că Raluca Roșu locuia la etajul 6, împreună cu o prietenă. În noaptea în care s-a produs nenorocirea, aceasta a rugat-o pe colega de apartament să coboare și să facă unele mici cumpărături. Din primele verificări, reiese că, la scurt timp după ce aceasta a coborât, bloggerița s-a aruncat în gol.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani