Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Unde se distrează Delia cu cei 60.000 de euro pe care i-a luat de Revelion

Unde se distrează Delia cu cei 60.000 de euro pe care i-a luat de Revelion

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Adevărat tur de forţă pentru Delia în noaptea de Anul Nou! Artista a fugit de la un concert la altul. Seara a început în Piaţa George Enescu, a continuat în Centrul vechi, apoi a ajuns la o sală de evenimente şi a încheiat la un club de fiţe. De peste tot, solista a adunat nu mai puţin de 60.000 de euro, iar a doua zi a plecat aşa cum face de obicei într-o vacanţă exotică.

A devenit tradiţie pentru Delia ca în prima zi a anului să se afle în avion. Cum noaptea de Revelion o petrece de ani buni pe scenă, este de înţeles de ce la 1 ianuarie, artista se grăbeşte să fugă departe. Cântăreaţa a anunţat că în primele zile ale lui 2018 va ajunge într-o destinaţie la care visează de ceva timp. Delia şi soţul ei şi-au rezervat locuri la un resort din India. Vacanţa o face pe artistă să îşi dorească să "sară" peste Revelion şi să se îmbarce în cursa care o va duce în paradis. Chiar ea le-a mărturisit fanilor că vrea să termine de cântat şi să-şi onoreze contractele în urma cărora va încasa fabuloasa sumă de 60.000 euro şi să înceapă să colinde prin India.

Artista a avut un an plin, cu multe concerte şi filmări la Antena 1, iar pe final de 2017 a devenit mătuşă. Oana, sora cântăreţei, a născut o fetiţă, care a adus multă bucurie în familie.

Etichete: , , , , ,

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani