Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Un bărbat celebru din showbiz s-a autodenunțat: „M-am culcat cu soţia celui mai bun prieten”

Un bărbat celebru din showbiz s-a autodenunțat: „M-am culcat cu soţia celui mai bun prieten”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

A fost un adevărat Casanova în tinereţe şi îşi aminteşte cu plăcere de performanţele sale de pe vremea când era student sau chiar lider sindical în Valea Jiului. Miron Cozma, căci despre el este vorba, a mărturisit un secret teribil.

Fostul lider al minerilor îşi aminteşte cu plăcere de cuceririle sale din tinereţe, despre care spune că le-a uitat numărul. „Eu le-am respectat întotdeauna pe femeile din viaţa mea” spune Cozma, drept pentru care s-a rezumat la întâmplarea în sine, fără să dea alte date concrete. Povestea este însă savuroasă, pentru că ”Luceafărul Huilei” s-a culcat cu soţia celui mai bun prieten, din ambiţie, scrie cancan.ro.

„Aveam un prieten foarte bun şi probabil că o să spună unii că nu era foarte bun, sau nu eram eu, şi ăsta e adevărul! Dar tot timpul se lăuda că soţia lui e foarte serioasă, că ea n-a avut nici o relaţie cu vreun bărbat şi nu va avea vreodată şi eu l-am atenţionat şi i-am spus că s-ar putea să se înşele...El n-a ştiut niciodată, şi bineînţeles că am avut o relaţie de amor cu soţia lui” a declarat Miron Cozma, pentru CANCAN.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani