Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ultimele ore din viața Emiliei Bubulac. Cum și-a găsit soțul mort!

Ultimele ore din viața Emiliei Bubulac. Cum și-a găsit soțul mort!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Silvana Rîciu, colegă de scenă cu regretata Emilia Bubulac, și Lucia Bubulac, nepoata cântăreței de muzică populară, au povestit, pentru reporterii Click!, drama prin care artista a trecut în ultimele sale ore de viață.

Tragedie cumplită pentru rudele solistei de muzică populară Emilia Bubulac! Netrebnica moarte a lovit nemilos şi a luat două suflete, din aceeaşi familie, în decurs de 24 de ore. Solista Emilia Bubulac a făcut infarct după ce şi-a găsit soţul mort, în casă, apoi şi-a dat sufletul pe un pat de la Spitalul Municipal. Toate detaliile ne-au fost povestite de Lucia Bubulac, nepoata femeii decedate.

Ceea ce iniţial bănuiam a fi o coincidenţă de nume s-a adeverit ieri, după ce am contactat-o telefonic pe Lucia Bubulac, femeia cu care solistul Cătălin Crişan a fost căsătorit până în anul 2009. Ea ne-a confirmat că Emilia Bubulac, cântăreaţa de muzică populară originară din Gorj, care s-a stins ieri, la 68 de ani, îi era mătuşă. „Este adevărat, Emilia Bubulac era rudă cu noi. Soțul ei era văr primar cu tatăl meu, mie îmi era mătușă. Vestea ne-a șocat pe toți, este o situație incredibilă. Soțul Emiliei, Basarab Bubulac, a murit ieri (joi, 27 iulie). Era un eminent profesor, o persoană discretă, care nu dorea expunere publică. Locuiau în Bucureşti, într-un bloc din zona 13 Septembrie. Emilia a ieșit joi dimineaţa, în jurul orei 9.00, să își plimbe câinele, iar când s-a întors și-a găsit soțul căzut în casă. Făcuse infarct şi murise. S-a speriat, a alertat o vecină şi, din fericire, a avut inspirația să lase ușa întredeschisă, pentru că și ei i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Era suferindă, urma un tratament, însă șocul de a-şi găsi soţul mort a fost copleșitor pentru ea. Poliția, medicii au putut intra fără a sparge ușa”, a povestit Lucia Bubulac pentru Click!

Rudele au decis să-i îngroape împreună
Fiind medic de profesie, dar şi pentru că au avut o relaţie strânsă, Lucia a mers şi la spital, unde a fost internată mătuşa ei. “Emilia a fost resuscitată pe loc, timp de 20 de minute, au stabilizat-o și au dus-o la Spitalul Municipal. Eu am vizitat-o aseară (n.r. joi, 27 iulie), era intubată, mi-am dat seama că nu se poate face nimic. A murit în această dimineață, în jurul orei 4.00 (n.r. vineri)”, ne-a mai mărturisit Lucia. Vestea că şi-au pierdut ambii părinţi în decurs de 24 de ore i-a dărâmat pe cei 3 copii pe care îi aveau Emilia şi Basarab Bubulac. “Bineînțeles că vor fi îngropați împreună. Sunt căsătoriți de peste 40 de ani. Nu s-a fixat însă ziua înmormântării”, ne-a mai spus Lucia Bubulac. Emilia Bubulac s-a născut în comuna Peştişani, sat Boroşteni, judeţul Gorj. De altfel, artista a fost şi mentorul Ansamblului Cânt şi Joc de la Peştişani, dar a fost şi producător al mai multor emisiuni la Etno TV şi Favorit TV. Sursa: click.ro

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani