Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte să moară. Ți se face pielea de găină!

Ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte să moară. Ți se face pielea de găină!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

La trei ani de la moartea soțului ei, Celine Dion a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus pe patul de moarte. Cântăreața a povestit la emisiunea Good Morning Britain că nu va uita niciodată ultimele momente petrecute împreună cu Rene Angelil, soțul ei care și-a pierdut viața din cauza cancerului de gât, în 2016.

„Stai liniștit. De aici mă ocup eu”, sunt ultimele cuvinte pe care Celine Dion i le-a spus soțului ei, înainte ca acesta să închidă ochii.

Amintindu-și despre iubirea lor, Celine Dion a adăugat: „E unică! Chiar dacă nu e aici fizic, este o parte din mine. Îl văd în fiecare zi prin ochii copiilor mei: I-am spus imediat înainte să plece: Va fi bine, nu-ți face griji pentru nimic, De aici mă ocup eu, am avut mereu încredere în tine și tu în mine. Ne iubim atât de mult. Nimeni nu merită să sufere, te-ai descurcat bine”, a povestit Celine Dion.

Celine Dion l-a întâlnit pe Rene Angelil când avea vârsta de 12 ani, iar el 38, după ce fratele ei i-a trimis acestuia un demo al artistei. Au început să devină un cuplu pe când ea avea 19 ani, iar el 45. S-au căsătorit în 1994 și au trei fii împreună. Rene a fost diagnosticat cu cancer la gât în anul 1999, dar s-a recuperat, potrivit a1.ro. Însă cancerul a revenit, iar Rene a făcut o operație în decembrie 2013, dându-i-se doar luni de trăit. Rene Angelil a murit în Septembrie 2015.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani