Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, dezvăluite de pompierul care a încercat să o salveze

Ultimele cuvinte ale Prințesei Diana, dezvăluite de pompierul care a încercat să o salveze

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Anul acesta s-au împlinit 20 de ani de la moartea tragică a Prințesei Diana, într-un accident grav de mașină care a avut loc pe 31 august 1997. Una dintre ultimele persoane care au văzut-o în viață a ieșit în față cu această ocazie pentru a-și spune povestea.

Un pompier pe nume Xavier Gourmelon a fost printre primele persoane sosite la locul accidentului, după ce mașina în care se afla Diana s-a izbit de zidul tunelului Pont de l’Alma. De fapt, acesta a ajutat la descarcerarea prințesei din automobilul contorsionat și a făcut primele manevre de resuscitare. Pentru prima dată de la tragicul accident, pompierul dezvăluie care au fost ultimele cuvinte rostite de prințesa Diana înainte de a muri.

„Mașina era un morman de fiare și ne-am comportant așa cum o facem la oricare alt accident", a declarat Xavier. Acesta a mai spus că atunci când încerca să o salveze nu a realizat cine este. "Am trecut imediat la treabă ca să vedem cine are nevoie de ajutor și cine este în viață. Diana mi-a spus 'My God, what’s happened?/Dumnezeule, ce s-a întâmplat?'. Femeia despre care am aflat ulterior că era prințesa Diana se afla întinsă pe jos, în spate. Se mișca puțin și am observat că era în viață. Am văzut că era rănită la umărul drept, dar în afară de asta nu am observat alte răni grave. Nu avea deloc sânge pe ea", a declarat pompierul, potrivit hollywoodlife.com.

Xavier a mai spus apoi că Diana și-a pierdut cunoștința, iar el a resuscitat-o, apoi a ajutat la urcarea sa în ambulanță, crezând că aceasta va supraviețui teribilului accident.

„I-am făcut masaj cardiac, iar la câteva secunde după aceea a început să respire iar. A fost o ușurare, bineînțeles, pentru că scopul unui paramedic este să salveze vieți, iar eu am crezut că asta am făcut. Sincer să fiu, am crezut că va supraviețui. Din câte știu eu, când a fost urcată în ambulanță era în viață și m-am așteptat să trăiască. Dar am aflat apoi că a murit la spital. A fost tulburător", a declarat Xavier Gourmelon.

Deși au trecut 20 de ani de la accidentul care i-a curmat viața celei cunoscute drept Prințesa Inimilor, acest subiect rămâne în continuare unul sensibil și controversat, scrie eva.ro.

ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani