Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Teroare la Exatlon! Se spălau în spatele cotețului cu detergent furat: „Mi-a căzut părul!”

Teroare la Exatlon! Se spălau în spatele cotețului cu detergent furat: „Mi-a căzut părul!”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Concursul Exatlon România s-a dovedit a fi pentru unii un vis frumos, pentru alții doar un coșmar! A patra ediție a show-ului este pusă sub semnul întrebării, asta după ce audiențele ultimului sezon s-au clasat sub așteptări. Mai mult, concurenții emisiunii precedente fac în premieră dezvăluiri despre condițiile mizere pe care le-au avut de înfruntat în Republica Dominicană.

Alina Pană (33 de ani), concurentă în prima ediție a show-ului difuzat la Kanal D, a rupt tăcerea și a povestit în exclusivitate pentru Click! coșmarul trăit în Republica Dominicană, când s-a văzut nevoită să se spele cu detergent. În urma acestei experiență, campioana de fitness s-a ales cu părul distrus.

„Făceam baie într-un bidon tăiat în spatele cotețului. Nu am avut șampon trei luni de zile cât am stat în Dominicană. Dormeam cu noroiul în cap, apa oceanului fiind foarte sărată, nu te puteai săla cu ea. Așa că fura detergent când mergeam la circuit din toaletele publice. Puneam în sticlelel de apă și îl țineam ascuns în pădure, sub frunze. Foloseam câte puțin încercând să mă țin curată. Părul meu era lung și în urma spălării cu detergenți s-a deteriorat total și a început să cadă. De când m-am întors din Dominicană, stau numai pe la saloane, încercând să-l salvez. Efectiv toate vânrfurile mele sunt arse”, a povestit Alina Cu lux de amănunte experiența nefastă din Republica Dominicană, de pe urma căreia suferă și în prezent.

Alina Pană a fost una dintre concurentele primului show Exatlon și a făcut parte din echipa Războinicilor. Primul sezon al emisiunii a avut, de altfel, și cea mai mare audiență, creând un fenomen în România. Fosta campioană de fitness a rezistat trei luni în Dominicană și a rămas în ultimii cinci războinici. Prima ediție a show-ului a fost câștigată de Vladimir Drăghia, din echipa Faimoșilor. Alina Pană a stat șapte ani în Cipru, ea reprezentând această țară în competiții internaționale de body-building. Sursa: click.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani