Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Speak, în depresie după experienţa de la Asia Express. Artistul a avut nevoie ajutorul medicilor: „M-a marcat. Nu ieşeam din casă”

Speak, în depresie după experienţa de la Asia Express. Artistul a avut nevoie ajutorul medicilor: „M-a marcat. Nu ieşeam din casă”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Speak şi iubita lui, Ştefania, au făcut parte din noul sezon de la Asia Express. Cei doi au experimentat lucruri inedite, la care nu se puteau gândi vreodată şi nu au avut cum să şi le imagineze până nu le-au trăit.

La întoarcerea în ţară, artistul a fost în depresie până acum două săptămâni, când nu voia să iasă din casă. Potrivit declaraţiilor iubitei lui, Speak a avut nevoie de ajutorul medicilor psihologi, însă nu a vrut să apeleze la ei, aşa că şi-a revenit un pic mai greu.

„Mi-am revenit de vreo două săptămâni. Până acum două săptămâni nu ieşeam din casă. M-a marcat”, a declarat Speak.

Ștefania a spus că iubitul ei a avut nevoie de terapie, însă nu a urmat-o: „A avut nevoie de terapie şi nu a făcut, aşa că şi-a revenit greu. Nu ştiu, am avut noroc că el era acolo când eu cădeam, eu eram acolo când el cădea, doar că revenirea lui era foarte grea. Eu îmi reveneam şi mă adaptam destul de repede, el nu prea”.

Speak şi Ştefania, la un pas de bătaie la Asia Express
Speak şi Ştefania şi-au pierdut cumpătul la Asia Express şi au început să ţipe unul la celălalt. Bineînţeles, din cauza tensiunii, care a ajuns la cote maxime, cei doi şi-au adresat cuvinte grele şi au fost la un pas de bătaie.

Ştefania: Nu suntem ultimii, suntem penultimii.
Speak: Hai să mergem, lasă astea! Gata, vrei să-ţi car eu ăsta?
Ştefania: În loc să-mi *** starea, fii ăla care nu mi-o ****, pentru că tu când ai starea nasoală, eu tac şi sunt lângă tine, e ok!
Speak: Dar fă-te măh de c***t dacă vrei...
Ştefania: Tot eu, boss, tot eu mă fac de c***t. Încearcă să fii cu mine, dacă eu sunt leşinată.
Speak: Ce să-ţi fac? Ce să-ţi fac? Eşti nebună la cap? Ce să-ţi fac eu ţie? O să fie bine? N-o să fie bine... Şi eu sunt obosit, nici eu n-am chef.
Ştefania: Dar tu, de când am plecat de acasă, eşti obosit.
Speak: Dar nu înţeleg... care e poblema ta? Ce p**a mea, mă tragi la răspundere de când sunt obosit?
Ştefania: Boss, mă iau nervii, de-ţi dau cu ochelarii ăştia în cap. Gata, lasă-mă, că mă enervezi!

"Eu deja aveam o cădere nervoasă şi am avut o criză"
"Nu suport să pierd în niciun fel, nu suport să fiu pe locul 2. Dar, aici, nu suntem de locul 1, dar măcar de locul 3. Eu deja aveam o cădere nervoasă şi am avut o criză. Ăla a fost momentul meu de repulsie totală faţă de zilele de când suntem în Asia Express şi sunt puţine. Aprob faptul că este nasol în anumite locuri, că igiena nu există, că ne stresează anumite lucruri, ok, dar sunt momente când izbucnesc foarte tare, ca în cel de astăzi", a declarat Ştefania.

"Eu, dacă am făcut tot posibilul să fim pe locul 1 şi nu am ajuns, ce vrei să fac, să mă omor? Ne-am întânit cu Ada şi cu Cătălin şi mi-am dat seama că nu suntem pe ultimul loc. Tu m-ai certat degeaba", a completat Speak. Sursa: romaniatv.net


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani