Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Soțul Oanei Roman a trecut prin clipe grele. Marius este la terapie intensivă după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale

Soțul Oanei Roman a trecut prin clipe grele. Marius este la terapie intensivă după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Monden

Marius Elisei a trecut astăzi (nr. luni 18 inie) printr-o operație. Oana Roman a mărturisit că soțul ei se simte bine după intervenția suferită.

Soțul Oanei Roman a trecut prin clipe grele după ce s-a accidentat la picior. Marius a fost supus unei intervenții chirurgicale azi-dimineață însă în momentul de față se simte bine.

„Am anunțat că o să mergem de la bal la spital. Marius era programat azi-dimineață să se opereze la genunchi pentru că nu a fost cuminte și s-a dus la fotbal și s-a accidentat și mai rău, respectiv o ruptură de ligament încrucișat la genunghi. La spitalul Universitar am mers azi-dimineața la ora 8, a suferit această intervenție chirurgicală care a mers bine, este sănătos. Recuperarea este mai grea, operația se face artroscopic, dar perioada grea de acum urmează. O perioadă lungă nu o să fie simplu, dar n-am avut de ales, asta e, ce să facem. El este la terapie intensivă, am fost acum la el, începuse să îl doară, l-am lăsat să se odihnească și abia mâine spre prânz o să meargă în salon. Era o pasiune fotbalul, dar deja avea piciorul lovit. Dacă recuperarea se va face cum trebuie, va putea să mai joace. Mie mi-e greu că trebuie să mă împac și cu copilul, cu munca, cu el. Mă gândesc cu groază cum o să fie, o să aibă cârje, să îl ajut să meargă. Și el a fost lângă mine când am avut probleme grave.”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Ziua în care s-au căsătorit are dublă însemnătate pentru cei doi soți, pentru că tot atunci, pe 15 iunie 2014, au botezat-o pe fiica lor, Isabela.

„15 iunie – în ziua în care noi ne-am căsătorit acum patru ani și ziua în care am botezat-o pe Isa. Am încercat să ne strângem prietenii. Noi nu prea ne-am distrat la nunta noastră, am fost stresați. (…). Da, e clar cel pe care mi l-am dorit (n.r.: mire) – am vrut să arătăm că suntem împreună și că vrem să fim împreună. Avem un copil perfect, o relație frumoasă, cu bune și rele. (…). Da, am ajuns la o anumită maturitate în această relație”, a spus Oana Roman. Sursa: cancan.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Monden: Alte articole din Botosani